Ρόμπερτ Πάτινσον: "Ναι, είμαστε ζευγάρι".

23.02.2010
Επιτέλους, ύστερα από μήνες έντονης φημολογίας, ο σταρ της κινηματογραφικής επιτυχίας "Twilight" παραδέχεται ότι έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του.


Επιτέλους, ύστερα από μήνες έντονης φημολογίας, ο σταρ της κινηματογραφικής επιτυχίας "Twilight" παραδέχεται ότι έχει σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του.

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) και η Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), οι οποίοι είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο, επρόκειτο να κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι την περασμένη Κυριακή στην τελετή απονομής των βραβείων BAFTA. Τελικά όμως, έφτασαν χώρια.

Ο 23χρονος Πάτινσον, χειροκροτούσε γεμάτος περηφάνια όταν η 19χρονη καλή του παραλάμβανε το βραβείο της Καλύτερης Ανερχόμενης Ηθοποιού στο κατάμεστο από κινηματογραφικούς αστέρες Royal Opera House.

Αφού αρνιόταν επί μήνες να σχολιάσει το οτιδήποτε για τη σχέση τους, ο Ρόμπερτ αποφάσισε να μιλήσει και ομολόγησε ότι όντως είναι ζευγάρι.

Συγκεκριμένα είπε στην εφημερίδα "The Sun": "Είναι υπερβολικά δύσκολο, αλλά είμαστε μαζί, ναι".

Και εξηγώντας το γιατί δεν εμφανίστηκαν μαζί στα βραβεία συνέχισε: "Δεν μπορούμε να φτάσουμε την ίδια ώρα εξαιτίας των θαυμαστών. Είναι να τρελαίνεσαι. Ήταν προγραμματισμένο να κάνουμε δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι, αλλά ήταν αδύνατο. Πρέπει να κάνουμε ένα σωρό πράγματα για να αποφύγουμε την μεγάλη προσοχή".

Μετά τα Baftas, το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείο "Grosvenor House" όπου δόθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Έφυγαν όμως σχετικά νωρίς, μαζί.

Χθες το βράδυ, η Στιούαρτ εμφανίστηκε μόνη της στα βραβεία "Elle Style", ενώ ο Ρόμπερτ ήταν απασχολημένος δουλεύοντας για την καινούρια του ταινία "Bel Ami".

Οι φήμες για το ειδύλλιο τους ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν ως ζευγάρι στην πρώτη ταινία του "Twilight" το 2008.

Η έντονη μεταξύ τους χημεία ήταν τόσο εμφανής που δεν μπορούσε παρά να τους κάνει ζευγάρι από την πρώτη στιγμή στα μάτια των άπειρων "οπαδών" της επιτυχημένης ταινίας. Είχε μάλιστα σχολιαστεί και από πολλούς συνεργάτες τους.

Η Κάθριν Χάρντγουικ (Catherine Hardwicke) η οποία σκηνοθέτησε την πρώτη εκείνη ταινία, είχε πει: "Η Κρίστεν μου είχε πει ότι δεν συνέβη στο πρώτο φιλμ. Τίποτα δεν είχε ξεπεράσει τα όρια εκείνο τον καιρό. Νομίζω ότι η ίδια χρειάστηκε αρκετό καιρό ώσπου να συνειδητοποιήσει ότι 'εντάξει, πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία και να προσπαθήσω να είμαι μαζί με αυτό τον άντρα'".

Η Χάρντγουικ παραδέχτηκε ότι πρόσεξε τη χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά προειδοποίησε τον Πάτινσον για την Κρίστεν, η οποία ήταν μόνο 17 χρονών τότε, γεγονός που την καθιστούσε ανήλικη σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ.

Είχε δηλώσει σχετικά: "Αφού του έδωσα τον ρόλο του είπα 'Μην σκεφτείς ούτε στιγμή να τα φτιάξεις μαζί της. Είναι μικρότερη από 18 χρονών. Θα σε συλλάβουν'".

Το ζευγάρι έχει επανειλημμένα αρνηθεί φήμες περί ειδυλλίου τους ενώ μέχρι την περασμένη Άνοιξη, η Κρίστεν έβγαινε με τον από χρόνια φίλο της Μάικλ Ανγκάρανο (Michael Angarano).

Λέγεται ότι οι κινηματογραφικοί "Έντουαρτ" και "Μπέλα" τα βρήκαν και στην κανονική ζωή τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης ταινίας με ελληνικό τίτλο "Νέα Σελήνη", το περασμένο καλοκαίρι.