Το οικογενειακό καρναβάλι της Μαντόνα

16.02.2010
Η βασίλισσα της ποπ απόλαυσε το διάσημο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί με τις κόρες της Λούρδη (Lourdes) και Μέρσι (Mercy) και -φυσικά- τον Ιησού Λους(Jesus Luz).



Η βασίλισσα της ποπ απόλαυσε το διάσημο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο μαζί με τις κόρες της Λούρδη (Lourdes) και Μέρσι (Mercy) και -φυσικά- τον Ιησού Λους (Jesus Luz).

Διασκέδασαν όλοι μαζί παρακολουθώντας τη παρέλαση από το θεωρείο τους. Ο Ιησούς φορούσε ένα ημίψηλο καπέλο στολισμένο με στρασάκια και η Μαντόνα (Madonna) φόρεσε κάποια στιγμή μια όμορφη μαύρη μάσκα με φτερό, που όμως σίγουρα δεν κατάφερε να ξεγελάσει κανέναν.

Το 23χρονο μοντέλο δεν έφυγε από το πλευρό της Ματζ τις τελευταίες μέρες, κάνοντας τη πρόσφατη φημολογία περί χωρισμού τους να φαίνονται ολοένα και πιο μακρινές.

Τη Δευτέρα παρακολούθησαν την παρέλαση των σχολών σάμπα μαζί με τα κορίτσια, τα οποία διασκέδασαν με το παραπάνω. Η 5χρονη Μέρσι, φορούσε ένα ροζ "πριγκιπικό" φόρεμα και πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά, ξεκινώντας από την Ντίλμα Ρουσέφ (Dilma Roussef), την επικεφαλής του υπουργικού συμβουλίου της Βραζιλίας και καταλήγοντας να στρογγυλοκάθεται στα γνώριμα χέρια του Ιησού, ο οποίος δεν σταμάτησε να ασχολείται στοργικά μαζί της.

Εκτελώντας τα "χρέη" του ως καλός οικοδεσπότης, ο Ιησούς, ξενάγησε με τον καλύτερο τρόπο την καλή του, στην πατρίδα του, βρίσκοντας διεξόδους και για αρκετές ρομαντικές εξορμήσεις.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μάλιστα, βρήκαν χρόνο να περάσουν οι δυο τους κατά τη διάρκεια ρομαντικού δείπνου και λίγο πιο πριν.

Νωρίτερα, είχαν πάει οικογενειακώς σε ένα παραδεισένιο νησί δύο ώρες μακριά από το Ρίο όπου και πέρασαν όλη την ημέρα.

Σημειώνουμε εδώ ότι μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα, οι φήμες ήθελαν τον Ιησού να έχει παρατήσει την κατά 28 χρόνια μεγαλύτερή του Μαντόνα, επειδή δεν είχαν πια τι να πουν μεταξύ τους. Ύστερα από αυτό το ταξίδι, βέβαια, αυτές οι φήμες, έχουν εξαφανιστεί οριστικά.