Μπραντζελίνα: νενικήκαμεν!

08.02.2010
Ύστερα από εβδομάδες γεμάτες εικασίες και φήμες σχετικά με τη σχέση τους, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) εμφανίστηκαν μαζί στον τελικό του Super Bowl την Κυριακή το βράδυ.


Ύστερα από εβδομάδες γεμάτες εικασίες και φήμες σχετικά με τη σχέση τους, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) εμφανίστηκαν μαζί στον τελικό του Super Bowl την Κυριακή το βράδυ.

Οι δυο τους, παρακολούθησαν μαζί με τον μεγαλύτερο γιο τους, τον 8χρονο Μάντοξ (Maddox) την αγαπημένη τους ομάδα, τους New Orleans Saints, να κερδίζουν τους Indianapolis Colts στο Sun Life Stadium στο Μαϊάμι. Και μάλιστα για πρώτη φορά στην 44χρονη ιστορία του Super Bowl.

Τα υπόλοιπα πέντε παιδιά του διάσημου ζευγαριού έμειναν στο σπίτι, ο Μάντοξ όμως πήγε απόλυτα προετοιμασμένος για τον αγώνα, φορώντας μπλουζάκι των Saints με τον αριθμό 9 επάνω του, αριθμό που φοράει ο αμυντικός Ντρου Μπρις (Drew Brees).

Με τη Τζολί ντυμένη απλά στο αγαπημένο της μαύρο χρώμα, το ζευγάρι ήθελε να κάνει μια διακριτική είσοδο, γι' αυτό και οι υπεύθυνοι του σταδίου τους οδήγησαν γρήγορα γρήγορα στις θέσεις τους, λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι.

Ή τελευταία φορά που είχαν φωτογραφηθεί μαζί ήταν στις 6 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια ενός δείπνου τους, στη Νέα Υόρκη.

Ο Πιτ και η Τζολί, παραβρέθηκαν στα Directors Guild of America Awards την περασμένη εβδομάδα, αλλά έφτασαν χωριστά στην εκδήλωση και αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί.

Παρότι η αγάπη τους για το αμερικανικό ποδόσφαιρο δεν είναι γνωστή, ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι ένθερμοι υποστηρικτές της ομάδας της Νέας Ορλεάνης, ενώ έχουν αγοράσει και ένα αρχοντικό του 1830 στο ιστορικό κέντρο της Λουιζιάνα, αξίας $3.500.000 (€256.000.000).

Στον τελικό του Super Bowl έδωσαν λαμπερό "παρών" και άλλοι διάσημοι. Ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) πήγε με την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), την τρίχρονη κόρη τους Σούρι (Suri) και τον 15χρονο γιο του, Κόνορ (Connor).

Οι βραβευμένοι με Όσκαρ Χίλαρ Σουάνκ (Hilary Swank) και Τζέιμι Φοξ (Jamie Foxx), ο ηθοποιός και τραγουδιστής Χάρι Κόνινγκ Τζούνιορ (Harry Connick Jnr) και η σταρ της ριάλιτι TV Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) παρακολούθησαν επίσης το παιχνίδι.

Η τελευταία μάλιστα είχε έναν πιο σοβαρό λόγο για τον οποίο ήταν εκεί, αφού ήθελε να υποστηρίξει τον καλό της, Ρέτζι Μπους (Reggie Bush), ο οποίος παίζει με τους Saints. Αντίθετα από πολλούς οπαδούς που φορούσαν το μπλουζάκι της ο ομάδας τους, η Κιμ, για προληπτικούς λόγους, ντύθηκε απλά στα χρώματα της ομάδας, μαύρο και χρυσό.

Μόλις τελείωσε ο αγώνας στον οποίο οι Saints κέρδισαν τους Colts 31-17, η Καρντάσιαν έτρεξε στο γήπεδο και έδωσε ένα ενθουσιώδες φιλί στον Μπους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και ο σύζυγός της Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), οι οποίοι είναι μέτοχοι την ομάδα Miami Dolphins, παρακολούθησαν επίσης το παιχνίδι.

Ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Ντέμι Μουρ (Demi Moore) πέρασαν πολλή ώρα κοντά στον αγωνιστικό χώρο καταγράφοντας τα πάντα με τη φωτογραφική τους μηχανή. Ο Κούτσερ, λέγεται ότι έπεσε από τα σύννεφα από το αποτέλεσμα αφού είχε προβλέψει το αντίθετο.

Το ψυχαγωγικό κομμάτι του αγώνα είχαν αναλάβει η Κουίν Λατίφα (Queen Latifah) η οποία τραγούδησε το τραγούδι "America The Beautiful" μαζί με μια παιδική χορωδία, και η νικήτρια του "Αmerican Idol" του 2005, Κάρι Άντρεργουντ (Carrie Underwood), η οποία τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο. Στο ημίχρονο, τραγούδησαν επίσης οι βρετανοί ροκάδες "The Who".