Η Μαντόνα ξανά στο σεργιάνι

01.10.2010
Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή σχέση της με τον χρόνο, η βασίλισσα της ποπ πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Dolce&Gabanna και προκαλεί!


Αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την πολύ καλή σχέση της με τον χρόνο, η βασίλισσα της ποπ πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια των Dolce&Gabanna και προκαλεί!

Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο κορμάκι εσώρουχο με ιδιαίτερα βαθύ ντεκολτέ, δαντελένιες κάλτσες, μαύρα γυαλιά, έναν σταυρό στον λαιμό και το κόκκινο βραχιολάκι στης Καμπάλα στο χέρι, η Μαντόνα (Madonna) ποζάρει ξαπλωμένη στο κρεβάτι με το ύφος που κατέχει πολύ καλά.

Η 52χρονη σταρ πρωτογνώρισε τον Ντομένικο Ντόλτσε (Domenico Dolce) και τον Στέφανο Γκαμπάνα (Stefano Gabbana) στις αρχές της δεκαετίας του '90, στα γυρίσματα της ταινίας "Ντικ Τρέισι", ενώ συνεργάστηκαν επαγγελματικά όταν το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο κλήθηκε να "ντύσει" την Ματζ στην περιοδεία της του 1993 με τίτλο "The Girlie Show".

Πέρσι, οι τρεις τους ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία μεταξύ τους και αφορούσε την παρουσία της Μαντόνα στη διαφημιστική καμπάνια τους, γεγονός που οι δύο Ιταλοί σχεδιαστές χαρακτήρισαν ως "ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Στο πρώτο κομμάτι της καμπάνιας η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και σχεδιάστρια μόδας φωτογραφήθηκε φορώντας τα πανάκριβα ρούχα της φίρμας κάνοντας δουλειές στο σπίτι. Συγκεκριμένα, την είδαμε να ετοιμάζει δείπνο, να τρώει μακαρόνια με τα χέρια και να πλένει πιάτα.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί με θέμα την ερωτική ιστορία του Βασιλιά Εδουάρδου της Αγγλίας και της Γουόλις Σιμσον και το λανσάρισμα της σειράς ρούχων "Material Girl" την οποία υπογράφει μαζί με τη 13χρονη κόρη της, Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon), η πολυάσχολη Μαντόνα δεν αποκλείεται σύμφωνα με φήμες να εμφανιστεί στο πρώτο Live της φετινής σεζόν του "X Factor", που προγραμματίζεται για τις 9 Οκτωβρίου.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα