Το "ξόρκι" της Meghan Markle "έριξε" τον πρίγκιπα Harry ενώ ζούσε ακόμα με τον πρώην σύντροφο της

24.07.2022
Το "ξόρκι" της Meghan Markle "έριξε" τον πρίγκιπα Harry ενώ ζούσε ακόμα με τον πρώην σύντροφο της
Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει ότι η Meghan Markle "έκανε ξόρκι" στον πρίγκιπα Harry, ενώ ζούσε με τον σεφ πρώην φίλο της

Η Meghan Markle ζούσε ακόμα με τον τότε σύντροφο της, τον σεφ Corey Vitiello, όταν πήγε στο πρώτο της ραντεβού με τον πρίγκιπα Harry, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο. Σύμφωνα με το "Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors", που κυκλοφορεί τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Meghan –τότε ηθοποιός στη δραματική σειρά "Suits"– το 2016 έθεσε σε εφαρμογή ένα σχέδιο να γίνει φίλη με μια ομάδα καλα δικτυωμένων Βρετανών, ανέφερε η Page Six.

Meghan Markle: Ποιο είναι το παρατσούκλι που της έχουν δώσει οι γείτονές της στην Καλιφόρνια

Ανάμεσά τους ήταν η παιδική φίλη του Harry, Violet von Westenholz, η οποία εργαζόταν ως PR για τον Ralph Lauren. Η Meghan είχε προσληφθεί για να φορέσει τα ρούχα του σχεδιαστή κατά τη διάρκεια του τουρνουά τένις Wimbledon το καλοκαίρι του 2016. Σε μια συνομιλία με την Westenholz στο Wimbledon, γράφει ο συγγραφέας Tom Bower, η Meghan έπεισε την "ευαίσθητη ψυχή" von Westenholz να της κανονίσει ραντεβού στα τυφλά με τον πρίγκιπα.

"Τα προβλήματά της ήταν γνωστά σε όλους τους άγνωστους, ανύπαντρους ηθοποιούς στα μέσα των τριάντα τους – φόβος της μοναξιάς και προσωπική και οικονομική ανασφάλεια", γράφει ο Bower. "Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Meghan ήταν απασχολημένη από τη δική της οικονομική ασφάλεια – και να βρει σύζυγο". Πριν συμφωνήσει με το ραντεβού, ισχυρίζεται το βιβλίο, η von Westenholz έστειλε στον Harry φωτογραφίες της μελαχρινής ηθοποιού. Ο πατέρας της Von Westenholz, Piers, είναι διακοσμητής εσωτερικών χώρων και παλιός φίλος της συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου, Camilla. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στο εξοχικό κτήμα του Hertfordshire της von Westenholzes και κατά τη διάρκεια κοινών οικογενειακών διακοπών, οι πρίγκιπες Harry και William έπαιζαν με τη Violet ως παιδιά.

Αν και ο Bower γράφει ότι το διετές ειδύλλιο της Meghan με τον Vitiello, έναν σεφ με έδρα το Τορόντο, βρισκόταν στο τέλος του όταν γνώρισε τον Harry, εξακολουθούσαν να μοιράζονταν ένα σπίτι μαζί. Το βιβλίο ισχυρίζεται επίσης ότι, δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού την 1η Ιουλίου 2016, "ο Harry πέταξε κρυφά στο Τορόντο. Έμεινε για περίπου μία εβδομάδα στο σπίτι μιας φίλης της Meghan, πιθανώς της Jessica Mulroney. Με τον Corey να μοιράζεται ακόμα το σπίτι του με τη Meghan, η κατάσταση ήταν δύσκολη αλλά διαχειρίσιμη. "Στο τέλος της εβδομάδας, αφού επέστρεψε στο Λονδίνο, η Meghan ήταν πεπεισμένη ότι το ξόρκι της είχε γίνει και η σχέση με τον Harry θα σφραγιζόταν", γράφει ο Bower.