Πριγκίπισσα Charlotte: Ποιο είναι το νέο της χόμπι και ποιο το τραγούδι που θέλει να ακούει όταν ξυπνάει το πρωί

28.05.2022
Πριγκίπισσα Charlotte: Ποιο είναι το νέο της χόμπι και ποιο το τραγούδι που θέλει να ακούει όταν ξυπνάει το πρωί
Η πριγκίπισσα Charlotte είναι ενθουσιασμένη με ένα νέο χόμπι. Κατά τη διάρκεια μιας τριήμερης περιοδείας στην Ιρλανδία, η Kate Middleton αποκάλυψε ότι η κόρη της γίνεται σιγά σιγά μια έμπειρη γυμνάστρια. «Η Charlotte ασχολείται πραγματικά με τη γυμναστική, κάνει τροχό, κατακόρυφο, τα πάντα», είπε η δούκισσα, προσθέτοντας: «Είναι τόσο καλό για τις βασικές τους δεξιότητες ισορροπίας και συντονισμού».

Ο πρίγκιπας William είπε από την πλευρά του: «Και η ευελιξία τους, είναι πραγματικά κάτι καλό για τη μακροπρόθεσμη υγεία τους, έτσι δεν είναι; Πήγαμε να παρακολουθήσουμε το Cirque du Soleil πρόσφατα, ήταν καταπληκτικό».

Σε άλλο σημείο της περιοδείας, ο William μοιράστηκε ότι ο 8χρονος γιος τους George έχει ξεκινήσει να παίζει κιθάρα και η Kate σημείωσε ότι η Charlotte αγαπά επίσης να χορεύει. Αυτά τα διασκεδαστικά χόμπι ευθυγραμμίζονται με τη γενική ατμόσφαιρα της οικογένειας στο σπίτι — κάτι που ακούγεται σαν ένα μεγάλο, απολαυστικό μουσικό/χορευτικό πάρτι. Κατά τη διάρκεια του περυσινού χριστουγεννιάτικου επεισοδίου της σειράς Time to Walk της Apple Fitness+, ο William μοιράστηκε ότι υπάρχει μια διασκεδαστική ρουτίνα στην οποία συμμετέχουν όλοι πριν το σχολείο.

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο μοιάζει με τη βασίλισσα Ελισάβετ

«Τα περισσότερα πρωινά υπάρχει μια τεράστια κόντρα μεταξύ της Charlotte και του George για το ποιο τραγούδι θα παιχτεί το πρωί… Και πρέπει, τώρα, βασικά να δώσω προτεραιότητα στο ότι τη μια μέρα ο ένας το κάνει αυτό και μια άλλη μέρα είναι η σειρά του άλλου», εξήγησε. «Έτσι, ο George ξεκινάει και μετά η Charlotte επιλέγει το δικό της. Οι φωνές το πρωί είναι για τη μουσική». Το τραγούδι, παρεμπιπτόντως, στο οποίο συνήθως συμφωνούν όλα τα παιδιά είναι το Waka Waka της Shakira, η οποία, παρεμπιπτόντως, το ξέρει και δηλώνει πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Υπάρχουν πολλές «κινήσεις ισχίων» και πολλές μεταμφιέσεις, πρόσθεσε ο πρίγκιπας. Το PEOPLE ανέφερε ότι τόσο η Charlotte όσο και ο George έχουν κάνει μαθήματα μπαλέτου, οπότε είμαστε σίγουρες ότι οι κινήσεις θα είναι αρκετά κομψές.

«Η Charlotte, ιδιαίτερα, τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της, τα πράγματα του μπαλέτου και τα πάντα», είπε ο William. «Τρελαίνεται εντελώς με τον Louis να την ακολουθεί προσπαθώντας να κάνει το ίδιο πράγμα».