Βασίλισσα Letizia: Το εντυπωσιακό φόρεμα με κοψίματα στη μέση και οι ακόμη πιο εντυπωσιακοί κοιλιακοί της

11.05.2022
Βασίλισσα Letizia: Το εντυπωσιακό φόρεμα με κοψίματα στη μέση και οι ακόμη πιο εντυπωσιακοί κοιλιακοί της
Οι εμφανίσεις της βασίλισσας Letizia συζητιούνται πολύ, κάθε φορά, καθώς η ισπανίδα εστεμμένη παραμένει μία από τις πιο καλοντυμένες και στυλάτες royals. Αυτή η πιο πρόσφατη, όμως, έδωσε έναν λόγο παραπάνω καθώς η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε άφησε να φανούν οι... "φέτες" στην κοιλιά της!

Λίγες μέρες μετά την επίσημη εμφάνιση όπου έτυχε να φορά το ίδιο φόρεμα με άλλη καλεσμένη στην ίδια εκδήλωση, η βασίλισσα Letizia έκανε και πάλι το "θαύμα" της.

Η 49χρονη εστεμμένη παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού που πραγματοποιήθηκε στο Ωκεανογραφικό Μουσείο στη Βαλένθια την περασμένη Τρίτη (10/5/2022) και άφησε όλο τον κόσμο άφωνο.

Αφενός λόγω του εντυπωσιακού ροζ φορέματος με σκισήματος στη μέση που είχε επιλέξει, αφετέρου για τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς που φαίνονταν μέσα από αυτά.

Εκτός από καλοντυμένη και στυλάτη, η Letizia είναι και από τις πιο fit εστεμμένες της Ευρώπης. Συνήθως θαυμάζουμε τα καλοσμιλεμένα μπράτσα και τους ώμους της, όπως φαίνονται από τα ρούχα που επιλέγει, όμως αυτή τη φορά, μας "έδειξε" κάτι παραπάνω.

Respect!

Όσο για το φόρεμα αυτό καθαυτό; Πρόκειται για μία δημιουργία της φίρμας Cayro και κοστίζει €61,90 και μπορείς να το αγοράσεις ΕΔΩ.