Βασίλισσα Letizia: Η αντίδρασή της σε γυναίκα που φορούσε το ίδιο φόρεμα με εκείνη, τα λευκά μαλλιά και οι... τρικέφαλοι!

05.05.2022
Βασίλισσα Letizia: Η αντίδρασή της σε γυναίκα που φορούσε το ίδιο φόρεμα με εκείνη, τα λευκά μαλλιά και οι... τρικέφαλοι!
Μία από τις πιο κομψές -και fit- εστεμμένες της Ευρώπης, η βασίλισσα της Ισπανίας πραγματοποίησε ακόμη μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, από πολλές απόψεις!

Τον χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα βίωσε πρόσφατα η βασίλισσα Letizia, όμως τον αντιμετώπισε με πολύ θάρρος και χιούμορ.

Η ισπανίδα βασίλισσα παρέστη στην τελευταία συνεδρίαση του Βασιλικού Συμβουλίου για την Αναπηρία στη Μέριδα -στην οποία και προήδρευσε- και αμέσως μόλις μπήκε στην αίθουσα αντιλήφθηκε το... απίθανο!

Φορούσε το ίδιο, ακριβώς, φόρεμα με την καθηγήτρια Αστικού Δικαίου Inmaculada Vivas Teson, η οποία είναι μέλος του Βασιλικού Συμβουλίου.

Οι δύο γυναίκες ξέσπασαν σε γέλια μόλις το αντιλήφθηκαν ενώ η Letizia ακούστηκε να λέει στην Teson «Μπήκες για λίγο στη θέση μου».

Όσο για το φόρεμα; Πρόκειται για ένα κομψότατο ρούχο με την υπογραφή Mango (49,99€) που μπορείς να βρεις ΕΔΩ.

Το φόρεμα, βέβαια, δεν ήταν το μόνο πράγμα το οποίο συζητήθηκε από αυτή την εμφάνιση της βασίλισσας Letizia. Όπως και η Kate, έτσι και εκείνη αθλείται συστηματικά και το καλογυμνασμένο σώμα της αποτελεί πάντα σημείο θαυμασμού. Όσο για τους τρικέφαλους στα χέρια της; Πολύ απλά... τους "χαζεύουμε", ενώ χειροκροτούμε την προφανή απόφασή της να "ξεμπερδεύει" με τις βαφές και να ασπαστεί το φυσικό λουκ και τις λευκές ανταύγειες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Και δεν είναι η μόνη.

Η Καρολίνα του Μονακό σταμάτησε να βάφει τα μαλλιά της - Τη χειροκροτούμε!