Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Τα σχέδια τους να παραστούν σε ένα γάμο διασήμων, προκαλούν αντιδράσεις στην Αγγλία

05.04.2022
Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Τα σχέδια τους να παραστούν σε ένα γάμο διασήμων, προκαλούν αντιδράσεις στην Αγγλία
O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι πολύ πιθανόν να παρευρεθούν στον επερχόμενο γάμο του Brooklyn Beckham με την Nicola Peltz - ο οποίος θα είναι γεμάτος διασημότητες. Η Sun αναφέρει ότι υπάρχουν εικασίες ότι οι Sussexes θα παραστούν στην τελετή και στη δεξίωση, ειδικά από τη στιγμή που ο David και η Victoria Beckham παρευρέθηκαν στον δικό τους γάμο το 2018.

Ο γάμος του Brooklyn και της Nicola θα τελεστεί στις 9 Απριλίου στην παραλιακή έπαυλη στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, της οικογένειας Peltz. Όπως είναι γνωστό οι Sussexes ζουν αυτήν τη στιγμή στην Καλιφόρνια, οπότε ένα γρήγορο ταξίδι στη Φλόριντα για να παραστούν στη μεγάλη μέρα του ζευγαριού, δεν πρέπει να είναι μεγάλη υπόθεση.

Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους

Ωστόσο, φαίνεται ότι υπάρχει ήδη κάποια αντίδραση σε αυτά τα πιθανά σχέδια λόγω του ότι ο Harry και η Meghan δεν παρευρέθηκαν στο πρόσφατο μνημόσυνο του πρίγκιπα Φιλίππου στην Αγγλία. Κάτι για το οποίο είχαν έναν απολύτως κατανοητό λόγο, την έλλειψη κατάλληλης ασφάλειας. Οι Sussexes δεν έχουν πλέον αστυνομική προστασία στην Αγγλία όπως έχουν άλλα μέλη υψηλού προφίλ της βασιλικής οικογένειας, αναγκάζοντας τον Harry να ζητήσει από την κυβέρνηση να παράσχει στην οικογένειά του το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας.

Και για όσους αναρωτιούνται γιατί οι Sussexes μπορεί να αισθάνονται άνετα να ταξιδέψουν στη Φλόριντα, τα ζητήματα ασφάλειάς τους είναι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στην Αγγλία, όπου η Meghan, ειδικότερα, έχει αντιμετωπίσει τεράστιο θέμα παρενόχλησης και ρατσιστικού εκφοβισμού.

Νικολέτα Μακρή