H απίστευτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με πορτοκαλί γυαλιά και καπέλο!

16.03.2022
H απίστευτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με πορτοκαλί γυαλιά και καπέλο!
Ο 37χρονος γαλαζοαίματος όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί!

Ο πρίγκιπας Harry έκανε εμφάνιση με πορτοκαλί ρούχα και καπέλο. Και ανάλογα γυαλιά. Όλα αυτά για τους αγώνες Invictus Games οι οποίοι είναι ένα διεθνές αθλητικό γεγονός για τραυματίες και άρρωστους στρατιωτικούς οι οποίοι υπηρετούν αλλά και βετεράνους. Άρα το έκανε για καλό σκοπό.

Πριν λίγες μέρες ο λογαριασμός της φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Twitter μοιράστηκε ένα βίντεο του Harry με μέλη της ομάδας της Ολλανδίας (συγκεκριμένα τους Jelle van der Steen, Wouter Bakker, Fenna Geugjes και Alina Zoet) πριν από τους πέμπτους ετήσιους Αγώνες Invictus, που θα διεξαχθούν στη Χάγη της Ολλανδίας τον επόμενο μήνα.

Στην αρχή της κλήσης, ο Harry ζήτησε από τους αθλητές να τον βοηθήσουν να εξασκήσει τα ολλανδικά του για την περίσταση, ζητώντας τους να τον βοηθήσουν να τελειοποιήσει την προφορά του στη φράση «Καλό απόγευμα—κάνατε εξαιρετική δουλειά» στα ολλανδικά. (Spoiler alert: Προφανώς και το είπε σωστά αμέσως). Από τη στιγμή που είπε το «Καλημέρα—κάνατε εξαιρετική δουλειά» τόσο γρήγορα, ο Harry ρώτησε τους αθλητές ποιες άλλες ολλανδικές λέξεις πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζει πριν φτάσει στη Χάγη και οι απαντήσεις ήταν «stroopwafel» (το οποίο είναι το όνομα ενός ολλανδικού μπισκότου καραμέλας) και το «Scheveningen» (που είναι παραθαλάσσια περιοχή).

Και φτάνουμε στην έκπληξη της σύνδεσης. Λοιπόν, πριν αποχωρήσουν από τη συνομιλία μέσω βίντεο, οι αθλητές του είπαν «Γεια σου Harry, μην ξεχάσεις το πορτοκαλί σου καπέλο» (σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, το πορτοκαλί είναι το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας). Ο Harry το έπαιξε cool, βγάζοντας να φορέσει ένα λαμπερό πορτοκαλί fedora (τη γνωστή ρεπούμπλικα) και λέγοντας «Ω ναι, παραλίγο να ξεχάσω αυτό το κομμάτι που θα κάναμε».

Δεν το ξέχασε όμως. Γιατί φόρεσε και άλλα πορτοκαλί ρούχα.