Πρίγκιπας William: Άψογος στα καθήκοντα του ως μπαμπάς πήγε την Charlotte σε ένα pizza party με τους φίλους της

14.03.2022
Πρίγκιπας William: Άψογος στα καθήκοντα του ως μπαμπάς πήγε την Charlotte σε ένα pizza party με τους φίλους της
Γιατί και οι royals είναι άνθρωποι πάνω απ' όλα!

Ο πρίγκιπας William εθεάθη να αφήνει την 6χρονη κόρη του Charlotte σε ένα pizza party, κουβαλώντας ένα δώρο τυλιγμένο με ροζ περιτύλιγμα. Η γιορτή οργανώθηκε από έναν από τους συμμαθητές της Charlotte, σύμφωνα με την Daily Mail και ο πρίγκιπας έφτασε στο εστιατόριο Il Pagliaccio, όπου γινόταν το πάρτι, με casual ρούχα: ένα βυσσινί πουλόβερ και τζιν.

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα για να πάρει τη Charlotte και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Τeo Catino, του ζήτησε να βγάλουν μια selfie, κάτι που ο μπαμπάς της Charlotte αρνήθηκε. Όπως αποκάλυψε ο Catino στην Daily Mail, η πριγκίπισσα Diana ήταν μεγάλη θαυμάστρια του Il Pagliaccio.

Βασίλισσα Ελισάβετ Παραίτηση: Αυτοί είναι οι δυο λόγοι για τους οποίους
θα κατέβαινε ποτέ από τον θρόνο

«Όταν επέστρεφε από το γυμναστήριο όχι μακριά από εδώ, η Lady Diana σταματούσε στο μαγαζί, πάντα μαζί με τους σωματοφύλακές της και αγόραζε πίτσα μαργαρίτα και πίτσα με σαλάμι. Και μετά έφευγε για το σπίτι για να τις φάει με τα δύο παιδιά της».

Ο πρίγκιπας William έχει σίγουρα, ως μπαμπάς, περισσότερες γλυκιές στιγμές από ότι θα περίμενε κανείς από έναν μελλοντικό βασιλιά. Όπως τότε που το PEOPLE ανέφερε ότι ο William έπρεπε να παρακολουθήσει μαθήματα στο YouTube για να καταλάβει πώς να φτιάξει τα μαλλιά της Charlotte. «Μην προσπαθήσετε ποτέ να κάνετε μια αλογοουρά!» συμβούλεψε. Είναι «εφιάλτης» είπε.

Ή, μια άλλη φορά που ο λογαριασμός του δούκα και της δούκισσας του Cambridge στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία και των τριών παιδιών να έχουν πέσει πάνω στον μπαμπά τους και να τον αγκαλιάζουν, γιορτάζοντας τα γενέθλια του.

Λοιπόν, ποιο είναι το κλειδί για την ανατροφή των παιδιών της βασιλικής οικογένειας με τουλάχιστον λίγη κανονικότητα; «Εξαιτίας αυτού που είναι, ο Willam και η Κate έπρεπε να είναι πολύ οργανωμένοι γονείς», είπε μια πηγή στη Sun πέρυσι. «Αλλά ως γονείς, ο William και η Κate έχουν αναπτύξει αυτή την εξαιρετική ικανότητα να αφήνουν όσα περισσότερα μπορούν να φαίνονται αυθόρμητα και έτσι το βλέπουν τα παιδιά».

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εντελώς ελεύθερα, πρόσθεσε η πηγή. «Kαλοί τρόποι, ευχαριστήρια γράμματα, μικρές ευγενικές πράξεις μαθαίνονται στα παιδιά, έτσι ώστε να γίνονται αυτόματα».

Kate – William: Οι 5 επιτυχημένοι κανόνες που ακολουθούν στο μεγάλωμα των παιδιών τους