Harry και Meghan: Χαλαρή έξοδος με τα ξαδέλφια, Eugenie και Jack [photos]

23.02.2022
Harry και Meghan: Χαλαρή έξοδος με τα ξαδέλφια, Eugenie και Jack [photos]
Οικογενειακή έξοδος στη Santa Barbara για τα royal ξαδέλφια και τα άλλα τους μισά!

Από τη στιγμή που εγκατέλειψαν το παλάτι και τη Μεγάλη Βρετανία για μια ζωή "ελεύθερη" και "όπως τη θέλουν εκείνοι", ο Harry και η Meghan εγκαταστάθηκαν μόνιμα στις ΗΠΑ ενώ από εκείνη τη στιγμή, στην πατρίδα επέστρεψε μόνο ο δούκας του Sussex και αυτό (τουλάχιστον επίσημα) μόνο δυο φορές: τη μία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου και την άλλη για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana.

Αυτό τον καιρό το ζήτημα της "επιστροφής" -ή μάλλον "επίσκεψης"- στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με τον 37χρονο γαλαζοαίματο να βρίσκεται στα δικαστήρια με το βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών, από το οποίο διεκδικεί τα όσα υποστηρίζει ότι δικαιούται ο ίδιος και η οικογένειά του ως προς την προστασία και την ασφάλεια.

Και όσο δεν φαίνεται "φως στην άκρη του τούνελ" με όσους "γνωρίζουν" να υποστηρίζουν ότι οι Sussexes δεν πρόκειται να παραβρεθούν ούτε καν στις εκδηλώσεις για το πλατινένιο ιωβηλαίο της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ, είχαμε άλλες εξελίξεις. Εφόσον εκείνοι δεν μπορούν να πάνε στο Λονδίνο, ήρθε το Λονδίνο σ' εκείνους.

Ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" το ζεύγος να απολαμβάνει το δείπνο τους και τη συντροφιά της εξαδέλφης του Harry, πριγκίπισσας Eugenie και του συζύγου της, Jack Brooksbank, σε εστιατόριο της Santa Barbara.

Τα δυο royal ξαδέλφια είχαν ανέκαθεν στενή σχέση και φαίνεται ότι τη διατηρούν ακόμη, παρά την απόσταση που τους χωρίζει -τουλάχιστον, χιλιομετρικά.

Πριν από δέκα μέρες περίπου ο φακός είχε "συλλάβει" ξανά τους δυο τους στις κερκίδες του SoFi Stadium στο Λος Άντζελες όπου παρακολούθησαν μαζί τον τελικό του Super Bowl.

Χωρίς να έχουμε επίσημες ενδείξεις, θα ήταν ασφαλές να συμπεράνουμε ότι η Eugenie και ο σύζυγός της είναι οι μόνοι βρετανοί royals που έχουν γνωρίζει από κοντά τη Lillibet, της οποίας η βάπτιση, για την ιστορία, εκκρεμεί ακόμη!