Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά σε ερωτήσεις για την υγεία της συζύγου του, Charlene

22.02.2022
Μονακό: Ο πρίγκιπας Αλβέρτος απαντά σε ερωτήσεις για την υγεία της συζύγου του, Charlene
Η πριγκίπισσα βρίσκεται σε κλινική ψυχικής υγείας από τον περασμένο Νοέμβριο.

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Monaco - Matin την περασμένη Πέμπτη ο πρίγκιπας Αλβέρτος έδωσε ένα νεότερο -άτυπο- ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία της συζύγου του. Ο 63χρονος γαλαζοαίματος δήλωσε συγκεκριμένα: "Η πριγκίπισσα Charlene πάει πολύ καλύτερα και ελπίζω ότι θα επιστρέψει στο πριγκιπάτο πολύ σύντομα".

Θυμίζουμε ότι η νοσηλεία της πριγκίπισσας κρίθηκε απαραίτητη μετά την κατάρρευσή της αμέσως μόλις επέστρεψε από τη Αφρική όπου είχε περάσει τους τελευταίους 6 μήνες αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας.

Όπως έγινε γνωστό μέσω της ανακοίνωσης, η Charlene λαμβάνει θεραπεία για εξάντληση αλλά την ίδια στιγμή υποβάλλεται και σε οδοντιατρική περίθαλψη. Η ανάρρωσή της αυτή τη στιγμή "προχωρά ικανοποιητικά και πολύ ενθαρρυντικά και στους δύο τομείς, όμως, θα χρειαστεί αρκετές εβδομάδες ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί", ανέφερε, μεταξύ άλλων το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε από το Παλάτι.

Η τοποθεσία του ιδρύματος που φιλοξενεί τη Charlene δεν έχει γίνει γνωστή, για ευνόητους λόγους, ενώ πιστεύεται ότι βρίσκεται εκτός Μονακό.

Παραλίγο να πεθάνει η πριγκίπισσα Charlene - Η αποκάλυψη για τη μυστηριώδη ασθένεια και η επίθεση στον πρίγκιπα Αλβέρτο

Η πάλαι ποτέ νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια κολύμβησης παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2011, έχοντας κάνει την πρώτη εμφάνιση στο πλευρό του στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο το 2006. Αρχικά η σχέση τους είχε εκληφθεί ως ένα σύγχρονο παραμύθι, όμως πολύ γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι μόνο τέτοιο δεν ήταν. Με τις φήμες να θέλουν τη Charlene να έχει προσπαθήσει να το "σκάσει" τρεις φορές μέχρι και παραμονές του γάμου, το σήμερα τη βρίσκει κατάκοπη και καταρρακωμένη να προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια της. Περαστικά!