Kate Middleton: Τι δώρα πήρε για τα γενέθλιά της από τον William, τον Harry και τη Meghan

15.01.2021
Kate Middleton: Τι δώρα πήρε για τα γενέθλιά της από τον William, τον Harry και τη Meghan
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έκαναν μια έκπληξη στη δούκισσα του Cambridge για τα 39α γενέθλιά της και όπως αναφέρει το Us Weekly η χειρονομία τη συγκίνησε πραγματικά.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό ανέφερε ότι οι Sussexes έστειλαν στην Kate μια «ευγενική» κάρτα και πολλά δώρα για τα γενέθλιά της, τα οποία η Kate γιόρτασε στις 9 Ιανουαρίου. Στο δημοσίευμα δεν διευκρινίζεται ποια ήταν αυτά τα δώρα, αλλά μια πηγή έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ένιωσε η Κate για αυτά.

«Ήταν μια ωραία έκπληξη», ανέφερε η πηγή. «Η Κate δεν περίμενε κάτι από το ζευγάρι».

Εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας, η Κate γιόρτασε τα γενέθλια της με τον σύζυγό της, τον πρίγκιπα William, και τα τρία παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, στο εξοχικό τους Anmer Hall, όπου η οικογένεια έμεινε κατά τη διάρκεια τoυ τελευταίου lockdown.

«Έψησαν μια τεράστια τούρτα καραμέλας και βανίλιας με 39 κεριά, και της δόθηκε ένα μπουκέτο λουλούδια από τα παιδιά. O William της πήρε δώρο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από διαμάντια και ζαφείρι, τα οποία αγαπάει», ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Meghan και ο Harry στέλνουν δώρα στην οικογένεια του Cambridge από τότε που μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex έστειλαν επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα στην Κate, τον William και τα παιδιά τους.