Meghan-Harry: Ποια είναι η μεγάλη αφορμή για να επιστρέψουν στην Αγγλία

20.01.2021
Meghan-Harry: Ποια είναι η μεγάλη αφορμή για να επιστρέψουν στην Αγγλία
Με την πανδημία ακόμη σε έξαρση, οι περισσότεροι ελπίζουμε για περισσότερη διασκέδαση και εορταστικές εκδηλώσεις το 2021, με τους αγαπημένους μας. Και φαίνεται ότι και ένα πριγκιπικό ζευγάρι συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που θέλουν να επιστρέψουν στην οικογένεια φέτος και φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί προς τιμήν των γενεθλίων της Βασίλισσας. Έχει αναφερθεί ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν προσκληθεί στην παρέλαση των γενεθλίων της Ελισάβετ τον Ιούνιο. Εάν παρευρεθούν, θα είναι η πρώτη φορά που θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις αρχές του 2020.

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry πέρασαν μεγάλο μέρος του προηγούμενου έτους στο Λος Άντζελες με τον γιο τους, Archie. Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, δεν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για την Κυριακή της Μνήμης ή τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, ενδέχεται να ταξιδέψουν στο Λονδίνο τον Ιούνιο για τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας. Οι Sunday Times ανέφεραν ότι η Meghan και ο πρίγκιπας Ηarry έχουν λάβει και οι δύο προσκλήσεις για την παρέλαση των γενεθλίων της Βασίλισσας στις 12 Ιουνίου. Εάν το Trooping the Colour γίνει, θα είναι το πρώτο εθνικό γεγονός μετά το πρώτο lockdown του Μαρτίου του 2020.

Το BBC ανέφερε ότι η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιπος έκαναν το εμβόλιο για τον COVID-19 στις 9 Ιανουαρίου από έναν οικιακό γιατρό στο Κάστρο του Windsor.

Διάβασε και αυτό: Και ναι, η Meghan εμφανίστηκε δημόσια για τα γενέθλια της βασίλισσας - Και μάλιστα μαζί με Kate & Camilla [photos]

Ωστόσο, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, τα σχέδια γενεθλίων της Βασίλισσας βρίσκονται στο έλεος των περιορισμών της πανδημίας. Mια πηγή από το παλάτι είπε στους Sunday Times, «Το τρέχον σχέδιο είναι η παρέλαση των γενεθλίων της Βασίλισσας να πραγματοποιηθεί κανονικά στο Λονδίνο, ίσως, όμως, χρειαστεί να προσαρμοστεί ή να περιορισθεί ανάλογα με τις οδηγίες που θα ισχύουν εκείνη τη στιγμή. Αλλά η φιλοδοξία και η απόλυτη επιθυμία είναι να το κάνουμε πραγματικότητα».

Τα πάρτι γενεθλίων της Βασιλισσας μπορεί να μην είναι κάτι πιθανό προς το παρόν, αλλά η βασιλική οικογένεια μπορεί να επανενωθεί τον Ιούνιο για να πιει ένα ποτήρι σαμπάνια στην υγειά της βασίλισσας.