Ο Harry και η Meghan σε ριάλιτι; Ο εκπρόσωπος του ζεύγους δίνει την επίσημη απάντηση

28.09.2020
Ο Harry και η Meghan σε ριάλιτι; Ο εκπρόσωπος του ζεύγους δίνει την επίσημη απάντηση
Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ώρες από την την είδηση που ήθελε τον δούκα και τη δούκισα του Sussex να βάζουν κάμερες στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα για λογαριασμό του Netflix και προέκυψε η ανάγκη μιας επίσημης απάντησης.

Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" που αναπαράχθηκε παγκοσμίως σε χρόνο ρεκόρ στάθηκε η αιτία για... διάψευση. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Harry και η Meghan συμφώνησαν να συμμετάσχουν σε ένα ριάλιτι του Netflix.

"Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex δεν παίρνουν μέρος σε reality shows" δήλωσε κατηγορηματικά ο εκπρόσωπος του ζεύγους και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Στο ίδιο μήκος κύμματος απάντησε και το δημοφιλές συνδρομητικό κανάλι που υπογράμμισε ότι "το ζευγάρι έχει ήδη αρκετά projects σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων και μιας σειράς καινοτόμων ντοκιμαντέρ για τη φύση καθώς και μίας σειράς κινουμένων σχεδίων προς τιμή των γυναικών που μας εμπνέουν".

Πρόσφατα, πάντως, το royal ζεύγος πήρε μέρος σε ένα τηλεοπτικό αφιέρωμα του περιοδικού Time που γιόρταζε τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα της χρονιάς που πέρασε και μερικά από τα λόγια που είπε προκάλεσαν την αντίδραση του παλατιού.