Μονακό: Επέτειος γάμου για Αλβέρτο και Charlene - Η νέα φωτογραφία με τα παιδιά τους και μια παλιά ιστορία

02.07.2020
Μονακό: Επέτειος γάμου για Αλβέρτο και Charlene - Η νέα φωτογραφία με τα παιδιά τους και μια παλιά ιστορία
Ήταν 2 Ιουλίου 2011 όταν ο πρίγκιπας των Μονεγάσκων παντρεύτηκε τη γυναίκα που επέλεξε για να περπατήσει στα χνάρια της θρυλικής μητέρας του, Grace Kelly.

Σήμερα, το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό γιορτάζει την 9η επέτειο γάμου και με την αφορμή αυτή, δόθηκε στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία τους, οικογενειακή. Μαζί με τον Αλβέρτο και τη Charlene τα δίδυμα παιδιά τους. Ο πρίγκιπας -και διάδοχος- Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella είναι σήμερα 5 ετών και δείχνουν απόλυτα εξοικειωμένοι από... επίσημες φωτογραφήσεις.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στην ημέρα του πριγκιπικού γάμου στο Μονακό, θυμόμαστε δυο πράγματα. Και στα δυο, πρωταγωνίστρια η νύφη.

Η Charlene εμφανίστηκε απαστράπτουσα στη μεγάλη της μέρα. Πανέμορφη, λιτή και αρχοντική μέσα στο Armani νυφικό της, ήταν, πράγματι, η επιτομή της κομψότητας. Κι όμως... κάτι δεν πήγαινε καλά!!

Η "θλιμμένη" πριγκίπισσα ήταν όχι μόνο θλιμμένη αλλά και ασυγκράτητη ως προς τα δάκρυα που έριξε στο τέλος της τελετής. Οι φήμες, εκείνη την εποχή την ήθελαν πολύ πιεσμένη από τα τελευταία νέα που είχαν "σκάσει" και αποκάλυπταν ακόμη δύο εξώγαμα παιδιά που διεκδικούσαν την πατρότητα του μέλλοντος συζύγου της -πέραν των δύο που ήδη γνώριζε καθώς εκείνος τα είχε ήδη αναγνωρίσει.

Η Charlene μίλησε για τα όσα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα λίγο μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και πριν καν μείνει έγκυος.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η νύφη δεν το έσκασε, όπως έλεγαν τότε οι "κακές γλώσσες" και το royal ζευγάρι γιορτάζει, σήμερα (2/7/2020) την ένατη επέτειο γάμου τους. Γεγονός είναι, βέβαια, πως η Charlene παραμένει σχετικά θλιμμένη, όμως, ίσως τελικά αυτό να είναι το γενικότερο στυλ της.