Πρίγκιπας Harry: Η αγαπημένη συνήθεια που θα κόψει για χάρη της Meghan

17.04.2020
Πρίγκιπας Harry: Η αγαπημένη συνήθεια που θα κόψει για χάρη της Meghan
Πρόκειται για κάτι με το οποίο ασχολείται χρόνια, όμως, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το σταματήσει.

Το κυνήγι είναι, για πολλούς, ένα άγριο σπορ. Έτσι το βλέπει, φαίνται, και η Meghan Markle. Για αυτό και είναι πιθανό ο πρίγκιπας Ηarry να το σταματήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ανθρωπολόγου και φίλης του ζευγαριού, Dame Jane Goodall, η οποία υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας θα το κάνει επειδή δεν αρέσει στη Meghan.

Σε μια συνέντευξη στο Radio Times για το νέο ντοκιμαντέρ της The Hope που θα προβληθεί από το National Geographic και το National Geographic Wild, η Goodall είπε ότι ο Harry και ο William ήταν «πρωταθλητές του φυσικού κόσμου, εκτός από το να κυνηγούν και να πυροβολούν», προσθέτοντας «Αλλά νομίζω ότι ο Harry θα σταματήσει επειδή της Meghan δεν της αρέσει το κυνήγι, οπότε υποψιάζομαι ότι έχει τελειώσει για εκείνον».

Τόσο ο Harry όσο και ο William κατακρίθηκαν στο παρελθόν για τη συμμετοχή τους σε βασιλικές διοργανώσεις κυνηγιού, παρόλο που και οι δύο ήταν υποστηρικτές πολλών φιλανθρωπικών οργανώσεων για την προστασία της ζωής των ζώων.

Η Goodall έδωσε επίσης μια πληροφορία για το πώς το βασιλικό ζευγάρι βρίσκει τη νέα του ζωή στη Βόρεια Αμερική: «Δεν ξέρω πώς πρόκειται να σχεδιάσουν τις καριέρες τους, αλλά ναι, ερχόμενη σε επαφή μαζί τους, μπορώ να πω ότι πλέον έχουν πάρει σαν μια πρόκληση τη ζωή τους».

Η φίλη τους θυμήθηκε επίσης μια συγκινητική στιγμή που έζησε πέρυσι μαζί με το ζευγάρι στο Frogmore Cottage, όπου ο Harry έδειξε, κατά κάποιον τρόπο, το πώς έχουν σκοπό να μεγαλώσουν τον γιο τους.

«Στο τέλος της κουβέντας μας, η Meghan μπήκε μέσα στο δωμάτιο για να ακούσει τον Archie. Ήταν πολύ μικροσκοπικός και νυσταγμένος και όχι πολύ ευχαριστημένος που ήταν με τη νταντά του. Νομίζω ότι ήμουν μία από τους πρώτους που τον αγκάλιασε, εκτός της οικογένειας. Έδειξα στον Archie πώς να κάνει τoν χαιρετισμό της Βασίλισσας, λέγοντας, “Υποθέτω ότι θα πρέπει να το μάθει” και τότε ο Harry μου απάντησε, “Όχι, δεν θα μεγαλώσει έτσι”».