Kate Middleton: Αποκάλυψε ποια είναι η πασχαλινή αδυναμία των παιδιών της αλλά και του William!

15.04.2020
Kate Middleton: Αποκάλυψε ποια είναι η πασχαλινή αδυναμία των παιδιών της αλλά και του William!
Ενώ το Πάσχα της βασιλικής οικογένειας (και του υπόλοιπου κόσμου) δεν ήταν ακριβώς όπως το περσινό (στη Μεγάλη Βρετανία γιορτάστηκε την προηγούμενη Κυριακή), είναι βέβαιο ότι, όπως κάθε γονιός, συμπεριλαμβανομένων και των Cambridges, έκαναν ότι μπορούσαν για να κάνουν αυτή την συγκεκριμένη ημέρα ξεχωριστή για τα παιδιά τους.

Η οικογένεια πιστεύεται ότι βρίσκεται στο εξοχικό της σπίτι, στο Anmer Hall, όπου ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte συνεχίζουν την εκπαίδευση τους στο σπίτι ενώ η Kate και ο William συνεχίζουν μέσω videochat τις βασιλικές τους υποχρεώσεις με τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που υποστηρίζουν. Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας τους μέσω του Zoom, με εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, το βασιλικό ζευγάρι αποκάλυψε μια λεπτομέρεια για μια αγαπημένη πασχαλινή τους συνήθεια.

Το Πάσχα, η οικογένεια του Cambridge συνήθως επισκέπτονταν τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία ξεκινoύσε την Κυριακή του Πάσχα παρακολουθώντας τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενώ στη συνέχεια περνούσε την ημέρα της με την οικογένεια. Φέτος όμως η βασίλισσα έπρεπε να γιορτάσει χωρίς την οικογένειά της και η Kate και William έπρεπε να παρουσιάσουν τις δικές τους εκδηλώσεις στο Norfolk.

Μάλιστα την Κυριακή στο λογαριασμό του Kensington Palace στο Instagram, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν μια φωτογραφία της κατοικίας τους στο Λονδίνο, δείχνοντας μια σειρά από νάρκισσους που μεγαλώνουν μπροστά από το κτίριο. Μαζί με την υπέροχη εικόνα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έγραψαν, «Σας ευχόμαστε ένα ασφαλές και καλό Πάσχα #StayHomeSaveLives».

Κατά τη συνομιλία με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ο William τους διαβεβαίωσε ότι θα διατηρούσαν τουλάχιστον την Πασχαλινή παράδοση ζωντανή, γιορτάζοντας με πολλές σοκολάτες. «Θα υπάρχουν πολλές σοκολάτες εδώ, μην ανησυχείτε», υποσχέθηκε ο Δούκας.

Αλλά σύμφωνα με την Kate, ο George, η Charlotte και ο πρίγκιπας Louis πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα για να προλάβουν να φάνε τις σοκολάτες. «Τις τρως όλες εσύ!» είπε χαριτολογώντας στον William.

Aλλά ειλικρινά ποιος δεν το έχει ρίξει στις σοκολάτες αυτές τις μέρες;