Κορίτσια προσοχή: Ο πρώην της Meghan Markle είναι ακόμα πιο γοητευτικός από τον πρίγκιπα Harry

17.04.2018
Κορίτσια προσοχή: Ο πρώην της Meghan Markle είναι ακόμα πιο γοητευτικός από τον πρίγκιπα Harry
Ο λόγος που χώρισαν; Απλά απίστευτος.

Μπορεί η Meghan Markle να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry και να δηλώνει πανέτοιμη να ενσωματωθεί στη βασιλική οικογένεια, τις τελευταίες ώρες, όμως, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι λεπτομέρειες της σχέσης τη με τον πρώην σύντροφό της, Cory Vitiello.

Ο ίδιος, αποτελεί έναν από τους διασημότερους σεφ με καταγωγή από τον Καναδά, με το κοινό του να είναι τεράστιο και τις γυναίκες θαυμάστριες να ανέρχονται σε εκατομμύρια.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε από τις φωτογραφίες, πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως γοητευτικό άνδρα, με brutal χαρακτηριστικά και attitude… νικητή.

Για να είμαστε ειλικρινείς δε, σε εμφάνιση βάζει για τα καλά κάτω τον Harry, ωστόσο στις δικές του φλέβες δεν κυλά γαλάζιο αίμα.

Και κάπου εδώ θα αναρωτιέστε γιατί Meghan και Cory αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η απάντηση έρχεται από τη Daily Mail, τη βρετανική εφημερίδα που υποστηρίζει πως το ζευγάρι κατέληξε στον τσακωμό και έπειτα στον χωρισμό λόγω… μιας συνταγής για ζυμαρικά!

Καλά διαβάσατε. Ο διάσημος σεφ φέρεται να εξοργίστηκε με την αγαπημένη του όταν εκείνη παρουσίασε σε έναν κοινό τους φίλου μία δική του συνταγή για ζυμαρικά ως δική της!

Αυτός είναι λόγος χωρισμού…

Εμείς από τη μεριά μας, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε ότι ο άνδρας αυτός είναι κάτι περισσότερο από γοητευτικός!

I always have hair and makeup stylists on hand to work me over before casually enjoying a can of @acehillbeer at @eatflock #harbord - just a regular damn Monday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cory Vitiello (@coryvitiello) στις 29 Ιαν, 2018 στις 11:14 πμ PST