Cynthia Nixon: Ποια σκηνή του Sex and the City την απογοήτευσε;

09.04.2018
Cynthia Nixon: Ποια σκηνή του Sex and the City την απογοήτευσε;
Η τηλεοπτική Miranda μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο της ταινίας που δεν της άρεσε καθόλου

Η Cynthia Nixon, γνωστή για το χαρακτήρα της Miranda που υποδύθηκε στο πολυαγαπημένο Sex and the City, αποκάλυψε πως υπάρχει μια σκηνή από τη σειρά ταινιών που την απογοήτευσε βαθιά.

Η 51χρονη ηθοποιός ήταν πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή The Wendy Williams Show, όπου και αφηγήθηκε με λεπτομέρειες το παρασκήνιο της θρυλικής σκηνής, στην οποία η τηλεοπτική Carrie, Sarah Jessica Parker, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο- ντουλάπα που της έχει κάνει δώρο στο νέο τους διαμέρισμα ο Mr. Big.

«Βασικά νομίζω πως το κοινό είχε χειροκροτήσει», σχολίασε η Nixon, ανακαλώντας ένα περιστατικό από την προβολή της ταινίας στο Λονδίνο, λέγοντας πως το στιγμιότυπο δεν της είχε αρέσει καθόλου, επειδή ένιωσε ότι δεν αντικατόπτριζε όλα όσα η σειρά προσπαθούσε να περάσει στον κόσμο.

«Ένιωσα συντετριμμένη επειδή μου φάνηκε ότι η σειρά είχε να κάνει πολύ με την γυναικεία ισχύ και το ότι οι γυναίκες έκαναν τις δικές τους επιλογές και υπερασπίζονταν αυτό που ήθελαν, υποστηρίζοντας τον εαυτό τους. Οπότε με το να έχεις αυτήν την κλιμάκωση στην ταινία πως ο πολύ πλούσιος άντρας σου μόλις σου έφτιαξε μια πολύ όμορφη ντουλάπα για τα ρούχα σου, εγώ σκέφτηκα 'Ουάου, αυτό δεν είναι βασικά εκείνο που αγαπάς σε αυτό το σόου, έτσι;'. Επειδή δεν ήταν αυτός ο λόγος που το κάναμε», είπε η ηθοποιός.

Η ίδια στη συνέχεια έσπευσε να διευκρινίσει πως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν της αρέσουν τα ρούχα. «Λατρεύουμε τα ρούχα! Δεν λέω πως δεν αγαπάμε τα ρούχα», πρόσθεσε.