Κέιτ: η πρώτη επίσημη εμφάνιση ως μανούλα

16.08.2013
Προς το παρόν η δούκισσα του Κέιμπριτζ απολαμβάνει την ηρεμία του πατρικού σπιτιού που τη φιλοξενεί μαζί με τους άντρες της ζωής της, όμως η "δουλειά" δεν μπορεί να περιμένει και πολύ ακόμη.

Η Κέιτ (Kate) γέννησε τον πρίγκιπα Γεώργιο, Αλέξανδρο, Λουδοβίκο στις 22 Ioυλίου και από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι των Μίντλετον στην εξοχή.

Ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) έχει μιλήσει με καμάρι για τον γιο του τονίζοντας "πόσο όμορφος είναι και πόσο δυνατά πνευμόνια έχει", αλλά την Κέιτ ακόμη δεν την έχουμε δει.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η 32χρονη δούκισσα αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως μανούλα στις 12 Σεπτεμβρίου όπου θα παραβρεθεί, μαζί με τον Γουίλιαμ στην εκδήλωση για τα βραβεία Tusk.

Πρόκειται για εκδήλωση του οργανισμού Tusk Trust, ενός βρετανικού φιλανθρωπικού που υποστηρίζει την αφρικανική ήπειρο, και της οποίας είναι προστάτης ο ίδιος ο Γουίλιαμ.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης και φυσικά όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι επάνω τους.