Καμίλα: ο γιος της Κέιτ θα με λέει... Gaga!

01.08.2013
Πολύ "προχωρημένη" μας προέκυψε η δούκισσα της Κορνουάλλης, η οποία αποκαλύπτει το παρατσούκλι που της έχουν χαρίσει τα εγγόνια της.

Μπορεί ο πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) να είναι το πρώτο εγγονάκι για τον παππού Κάρολο (Charles), όμως η σύζυγός του, Καμίλα (Camilla) έχει ήδη πέντε, που της χάρισαν τα δύο παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με τον ταξίαρχο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς (Andrew Parker Bowles).

Όρος αντίστοιχος του "πατριός" και "μητριά" για τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας δεν υπάρχει, άρα τα "γιαγιά" και "παππούς" εξ… αγχιστείας, προφανώς παραμένουν τα ίδια.

Μιλώντας για τον νέο εγγονό, η Καμίλα απάντησε ότι δεν έχει σκεφτεί πώς θα την αποκαλεί, όμως αποκάλυψε ότι τα δικά της εγγόνια τη φωνάζουν "GaGa", προσθέτοντας ότι δεν θα την πείραζε καθόλου να κάνει το ίδιο και ο γιος του Γουίλιαμ (William) και της Κέιτ (Kate).

Όσο για το κατά πόσο θεωρεί προσβλητικό το εν λόγω παρατσούκλι που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει κάποιον "βλάκα ή… ούφο"; Ούτε κατά διάνοια! Το αντίθετο μάλιστα.

"Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν γιατί νομίζουν ότι είμαι, αλλά είναι πολύ γλυκό", απάντησε γελώντας η Καμίλα, που σύμφωνα με όσους τη γνωρίζουν από κοντά δεν "φέρνει" καθόλου σε… "ροντβάιλερ" –λέξη που είχε πριν από πολλά χρόνια χρησιμοποιήσει για να τη χαρακτηρίσει η Νταϊάνα (Diana) σύζυγος τότε του Καρόλου.

Ζ. Κ.