Ιδού ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας!

24.07.2013
Μόλις μία μέρα μετά τη γέννησή του ο νεαρός πρίγκιπας κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στην αγκαλιά των γονιών του, Γουίλιαμ (William) και Κέιτ (Kate).

Η Κάθριν (Catherine) δούκισσα του Κέιμπριτζ έφερε χθες το απόγευμα στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ένα αγοράκι που μετά τον παππού του, πρίγκιπα Κάρολο (Charles) και τον μπαμπά του, θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας.

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν την 32χρονη μανούλα οι γονείς της, Κάρολ (Carole) και Μάικλ Μίντλετον (Michael Middleton) οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το εγγονάκι τους, τόνισαν πόσο ευτυχισμένοι είναι οι νέοι γονείς ενώ ξεκαθάρισαν ότι "δεν έχουν απολύτως καμία πρόταση για το όνομά".

Λίγο αργότερα, το εγγονάκι τους επισκέφτηκαν και οι άλλοι, παππούδες, Κάρολος (Charles) και Καμίλα (Camilla), οι οποίοι το αποκάλεσαν "ένα απόλυτα τέλειο μωρό". Μάλιστα, λέγεται ότι ο 65χρονος διάδοχος "πρότεινε με πάθος στον γιο του και τη νύφη του να πάρουν τον χρόνο τους και να απολαύσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές" που προφανώς ο ίδιος δεν είχε καταφέρει να κάνει όταν είχε γίνει πατέρας.

Άλλους επισκέπτες δεν είχε ο υψηλό ζεύγος, εκτός από την κομμώτρια της Κέιτ και μία από τις κοπέλες που εργάζονται στο παλάτι του Κένσινκγκτον η οποία μετέφερε μια ειδική θήκη για ρούχα που προφανώς περιείχε μερικά φορέματα για να διαλέξει η νεαρή δούκισσα κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Η κομμώτρια της Κέιτ ήταν και εκείνη που -ανεπίσημα- μαρτύρησε ότι η "έξοδος" θα γινόταν το απόγευμα.

Τον Ιούνιο του 1982 ο ίδιος ο Γουίλιαμ έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στα σκαλιά της πτέρυγας Λίντο στην αγκαλια της μητέρας του, Νταϊάνα, μαζί με τον πατέρα του (όπως και δύο χρόνια αργότερα ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι)

Η Κέιτ επέλεξε να φορέσει τελικά ένα γαλάζιο πουά φορεματάκι -πουά φορούσε και η Νταϊάνα, τυχαίο; Δεν νομίζουμε!- με τα μαλλιά της χαλαρά πεσμένα στους ώμους. Ο Γουίλιαμ δίπλα της πολύ πιο "καθημερινός" από τον πατέρα του στην αντίστοιχη στιγμή, χαμογελαστός και χαρούμενος δίπλα της φορώντας ένα πουκαμισάκι με σηκωμένα τα μανίκια.

Κάποια στιγμή μάλιστα ο Γουίλιαμ πήρε στα χέρια του τον γιο του με τη μαμά Κέιτ να καμαρώνει δίπλα ενώ το σχόλιο σχετικά με τη φουσκωμένη κοιλιά της λεχώνας που δείχνει μεγαλύτερη από ότι ήταν πριν γεννήσει είναι αναπόφευκτο.

Η οικογένεια κατευθύνθηκε προς το παλάτι του Κένσινγκτον όπου θα έχουν όλο τον χρόνο να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο. Και πάλι, να τους ζήσει...

Το επόμενο επίσημο νέο από τον νεογέννητο διάδοχο θα αφορά στο όνομά του, προφανώς, που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία. Και φυσικά, λίγο αργότερα οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και πάει λέγοντας...

Ζωή Κίττα