Φαλακρός θα παντρευτεί -και- ο πρίγκιπας Χάρι

29.03.2013
Δεν το γλιτώνει το… κάμπριο, φαίνεται, ούτε και ο μικρότερος γαλαζοαίματος ο οποίος λέγεται ότι ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

Σύμφωνα με έναν ειδικό στην απώλεια μαλλιών, ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) ακολουθεί με μαθηματική ακρίβεια τον δρόμο του μπαμπά Καρόλου, του αδελφού Γουίλιαμ, του παππού Φιλίππου, και των θείων Άντριου και Έντουαρτ.

Στα 28 του χρόνια ο νεαρός πρίγκιπας εμφανίζει πιο έντονα τα συμπτώματα της φαλάκρας. Και μάλιστα στο ίδιο σημείο με όλους τους άλλους. Στην κορυφή του κεφαλιού.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του νεαρού εστεμμένου στο Λεσόθο έδειξαν το "θέμα" σε όλο του το μεγαλείο, ενώ αν κανείς προσέξει τις φωτογραφίες από τον γάμο του Γουίλιαμ –πριν από δύο χρόνια- θα δει ότι ήταν ήδη εμφανές.

Μιλώντας στη MailOnLine ο ειδικός στις εμφυτεύσεις μαλλιών δρ. Σάχμαλακ (Dr Shahmalak) τονίζει ότι η κανονική φαλάκρα είναι θέμα χρόνου για τον μικρό πρίγκιπα "ο οποίος αν θέλει να κάνει κάτι για αυτό, πρέπει να βιαστεί".

Ειδικά αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Χάρι να παντρεύεται την καλή του Κρεσίντα Μπόνας (Cressinda Bonas) πριν βγει αυτός ο χρόνος. Ο αρραβώνας, αναφέρουν πληροφορίες του παλατιού είναι "προ των πυλών".

Ζ. Κ.