Πού είναι το μονόπετρο της Τζολί, οέο;

26.03.2013
Γάμο περιμένουμε και γάμο δεν βλέπουμε από τη διάσημη ηθοποιό και τον αρραβωνιαστικό της, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt). Όμως το μονόπετρο, γιατί το έβγαλε;

Εκτός από βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, σκηνοθέτης, μητέρα έξι παιδιών και λατρεμένη σύντροφος του 49χρονου σταρ, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) παραμένει επίσης ενεργή φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των συνανθρώπων που έχουν ανάγκη και δη των απανταχού προσφύγων.

Με την ιδιότητά της ως πρέσβειρά των Ηνωμένων Εθνών για τους πρόσφυγες, λοιπόν, η 37χρονη σταρ επισκέφτηκε το Σάββατο τη Δημοκρατία του Κονγκό και τη Ρουάντα μαζί με τον βρετανό υπουργό εξωτερικών, Γουίλιαμ Χέιγκ (William Hague) και όπως ήταν φυσικό, η εμφάνισή της προκάλεσε σχόλια.

Ντυμένη στα μαύρα χωρίς ίχνος μακιγιάζ επάνω της η Αντζελίνα παρέμενε όμορφη, όμως το "άδειο" της από κοσμήματα χέρι δεν έμεινε ασχολίαστο.

Η Τζολί δεν φορούσε το πανάκριβο δαχτυλίδι αρραβώνων της σε αυτή την εμφάνισή της, όμως η επιλογή της δεν ήταν παράλογη καθώς προφανώς ήθελε να παραμείνει όσο περισσότερο χαμηλών τόνων μπορούσε.

Αντί για το $250.000 μονόπετρό της, η Τζολί φόρεσε το χρυσό βραχιόλι των Ηνωμένων Εθνών το οποίο συνδύασε με δύο διακριτικά χρυσά κολιεδάκια.

Όσο για τον Χέιγκ; Μπορεί ο ίδιος να απολαμβάνει το ταξίδι του με την διάσημη ηθοποιό στο πλευρό του, όμως στη χώρα του δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν αρνητικά το σχετικό "τάιμινγκ" με αντιδράσεις του τύπου "εδώ η Ευρώπη καίγεται και ο υπουργός είναι στη Ρουάντα με την Τζολί".

Ζ. Κ.