Το παλάτι "στηρίζει" τον... άφαντο Χάρι

30.08.2012
Το άτακτο παιδί του Μπάκινχαμ φαίνεται να έχει την υποστήριξή του παρά το τελευταίο σκάνδαλο με το τσιτσίδωμα. Όμως δημόσια εμφάνιση δεν έχουμε δει ακόμη.


Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Χάρι (prince Harry) προκάλεσε πονοκέφαλο στο παλάτι και τη βασίλισσα γιαγιά του, αλλά σίγουρα μιλάμε για την πιο σοβαρή περίπτωση. Μέχρι τώρα έστω!

Πριν από λίγες μέρες, ο 27χρονος γαλαζοαίματος βρέθηκε στο Λας Βέγκας με παρέα και διασκέδασε έξαλλα –όπως και κάθε νέος της ηλικίας του. Μόνο που όταν διέρρευσαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τον δείχνουν να χορεύει ολόγυμνος –και όχι μονος- μέσα τη σουίτα του ξενοδοχείου του τα πράγματα πήραν μια διαφορετική τροπή. Ή μήπως όχι;

"Δεν έκανε τίποτα παράνομο", υποστηρίζουν πηγές του παλατιού στο περιοδικό "People" τονίζοντας πως "ό,τι έκανε ο μικρός πρίγκιπας ήταν ξεκάθαρα και αποκλειστικά προσωπική του υπόθεση".

"Ο Χάρι είναι μεγάλο παιδί πια και γνωρίζει καλά τους κανόνες. Ωστόσο φαίνεται να έχει αποφασίσει να κάνει αυτό που θέλει, πάραυτα", ολοκληρώνει η πηγή, και παρόλο που δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση από το Μπάκινχαμ επίσημα, το μήνυμα της στήριξης στον τρίτο στη σειρά της διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο προκύπτει σαφές.

Στο μεταξύ, εντύπωση προκάλεσε η απουσία του μικρού πρίγκιπα στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκε χθες.

Αντίθετα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ έκαναν λαμπρή εμφάνιση χαρίζοντας άφθονα χαμόγελα και χειροκροτήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Μπορεί να μην εμφανίστηκε στην έναρξη των Παραολυμπιακών ο Χάρι, όμως σύμφωνα με ανακοίνωση, θα παρακολουθησει τους Αγώνες την Παρασκευή, ενώ έχει επίσης επιβεβαιωθεί η παρουσία του στην τελετή των βραβείω"WeChild", στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Και ενώ ακόμη η θύελλα του σκανδάλου δεν έχει κοπάσει, σημερινά δημοσιεύματα μεταφέρουν αποκαλύψεις αυτόπτων μαρτύρων από την ταραχώδη σουίτα του Λας Βέγκας όπου φαίνεται ότι ο Χάρι διασκέδαζε τόσο τη γύμνια του τόσο που δεν έδειχνε καμία διάθεση να φορέσει τα ρούχα του γρήγορα.

"Ο πρίγκιπας κυκλοφορούσε ολόγυμνος πολύ ώρα και δεν έδειχνε να τον ενδιαφέρει καθόλου ποιος τον βλέπει ή ποιος θα μάθαινε γι' αυτό", μεταφέρει μια από τις κοπέλες που βρέθηκε στο εν λόγω ξέφρενο πάρτι εκφράζοντας ταυτόχρονα στον θαυμασμό της για τον γαλαζοαίματο που ξέρει και να περνά καλά!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα