Το δαχτυλίδι της Κέιτ για την κόρη της Γουίτνεϊ

28.08.2012
Το μπλε "κοτρόνι" στο δάχτυλο της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbie Kristina Brown) είναι δαχτυλίδι αρραβώνων ή όχι;

Το αν η 19χρονη κόρη της Γουίτνεï Χιούστον (Whitney Houston) έχει επισημοποιήσει η όχι τη σχέση της με τον αγαπημένο της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) –ο οποίος παρεμπιπτόντως τυγχάνει και υιοθετημένος γιος της μαμάς της- έχει υπάρξει θέμα συζήτησης και στο παρελθόν.

Ξαναέρχεται όμως στο προσκήνιο καθώς η Μπόμπι εθεάθη να φορά ένα μονόπετρο που βγάζει μάτι, οπότε η απορία προκύπτει εύλογα.

Ο Νικ χάρισε στην καλή του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι, ίδιο με αυτό που έδωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) στην Κέιτ (Kate) όταν της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, το οποίο μάλιστα πόσταρε ο ίδιος στη σελίδα του στο Twitter.

"Απλά ένα κόσμημα δώρο για το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο", έγραψε ο Νικ στη λεζάντα της φωτογραφίας ξεκαθαρίζοντας κατά κάποιον τρόπο ότι δεν πρόκειται για δαχτυλίδι αρραβώνων.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν ότι τα χαρμόσυνα νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν.

Οι δύο νέοι, που σημειωτέον μεγάλωσαν κάτω από την ίδια στέγη ως αδέλφια, μοιράζονται πια την πολυτελή βίλα της Γουίτνεϊ στην Ατλάντα ως ζευγάρι. Και μάλιστα πολύ ερωτευμένο, όπως φροντίζουν να διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία οι ίδιοι.

Η θρυλική τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα στην μπανιέρα της σουίτας της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μπέβερλι Χιλς στις 11 Φεβρουαρίου 2012. Ήταν 48 χρονών.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα