Το... δεξί χέρι του πρίγκιπα Κάρολου είναι ελληνικό!

10.07.2012
Μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες του διαδόχου του βρετανικού θρόνου είναι "πατριωτάκι" και το παράδοξο είναι ότι του τη σύστησε η… Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole).


Προφανώς ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) και η 27χρονη τραγουδίστρια έχουν περισσότερα κοινά από όσα φαίνονται εκ πρώτης όψεως αφού η Σέριλ βρίσκεται όλο και πιο συχνά στο παλάτι, συμμετέχει σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις και επιπλέον, του δανείζει το δεξί της χέρι.

Έτσι, μαθαίνουμε ότι η διευθύντρια και αντιπρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Σέριλ Κόουλ, Χριστίνα Κυριακού (!), είναι επίσης η δεύτερη στην ιεραρχία υπάλληλος στο γραφείο τύπου του πρίγκιπα.

Συγκεκριμένα, η ελληνίδα που υπήρξε σημαντικό στέλεχος της μουσικής βιομηχανίας στο παρελθόν έχει την υποχρέωση να βρίσκεται στο Κλάρενς Χάουζ τρεις μέρες την εβδομάδα, όπου θα φροντίζει για τα θέματα του παλατιού.

Ο επίσημος τίτλος της Χριστίνας είναι "Βοηθός γραμματέας επικοινωνιών, φιλόπτωχων ταμείων και μάρκετινγκ" ενώ βασικός της στόχος είναι να οργανώσει τα 17 φιλανθρωπικά σωματεία που τελούν υπό τη σφραγίδα του διαδόχου και να εξασφαλίσει την κοινή τους πορεία.

Όσο για τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας; Η κυρία Κυριακού θα έχει τη δυνατότητα να ασχολείται με το "Cheryl Cole Foundation" που έχει ως βασικό στόχο να βοηθήσει τους άνεργους και λιγότερο ευνοημένους νέους του Νιούκαστλ –που τυγχάνει και γενέτειρα της τραγουδίστριας- να σταθούν στα πόδια τους, να βρουν δουλειές, ή ακόμη και να σπουδάσουν.
Ζ. Κ.