Ποια τυχερή καπάρωσε τον πρίγκιπα Αντρέα;

06.07.2012
Μετά τον επεισοδιακό γάμο του Αλβέρτου πριν από ένα χρόνο, το πριγκιπάτο των Μονεγάσκων ετοιμάζεται ξανά να στολιστεί για να γιορτάσει τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Αντρέα και μεγαλύτερου γιου της πριγκίπισσας Καρολίνα (Caroline).

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η ευτυχισμένη γαλαζοαίματη μαμά, ο δεύτερος στη σειρά για τη διαδοχή στον θρόνο του πριγκιπάτου, πρίγκιπας Αντρέα Κασιράγκι (Andrea Casiraghi) αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο (Tatiana Santo Domingo).

Ο 28χρονος γαλαζοαίματος και η συνομήλική του Ελβετίδα κοσμική κληρονόμος γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια σε σχολείο όπου σπούδαζαν μαζί στο Παρίσι και είναι ζευγάρι από τότε.

Η Τατιάνα είναι κόρη του εκλιπόντος Χούλιο Σάντο Ντομίνγκο (Julio Santo Domingo), δεύτερου πιο πλούσιου άντρα στην Κολομβία σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes για το 2011 και της κοσμικής Βραζιλιάνας Βέρα Ρεσούλσκι (Vera Rechulski), ενώ παρότι δεν τη λες "φτυστή" στο πρόσωπο, η ομοιότητά της στο στυλ με τις γυναίκες της οικογένειας του αγαπημένου της είναι εμφανέστατες.

Ημερομηνία γάμου δεν έχει οριστεί ακόμη αλλά φαίνεται να δρομολογείται για τον επόμενο χρόνο.

Ο Αντρέα είναι γιος της Καρολίνα και του δεύτερου συζύγου της, Στέφανο Κασιράγκι (Stefano Casiraghi), ο οποίος σκοτώθηκε σε ένα τραγικό δυστύχημα με το αγωνιστικό σκάφος του στο Μόντε Κάρλο το 1990.

Πάντως, ο πρίγκιπας Αντρέα δεν έχει και την καλύτερη φήμη. Τα γαλλικά ΜΜΕ τον κατατάσσουν στα "άτακτα παιδιά" χαρακτηρίζοντάς τον ως "άγγελος επαναστάτης".

Το 1999 το όνομά του φιγουράριζε στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους στον κόσμο, τέσσερα χρόνια αργότερα ψηφίστηκε ο πιο στυλάτος γαλαζοαίματος από τους αναγνώστες του περιοδικού "Hello", ενώ το 2008 το περιοδικό "Forbes" τον κατέταξε στη 10 θέση στη λίστα με τους "20 πιο καυτούς εστεμμένους".

Στα χνάρια του άτακτου χαρακτήρα του –που ενδέχεται να οφείλεται και σε γονιδιακή επιβάρυνση (!) αν λάβει κανείς υπόψη την ιστορία της οικογένειας- φαίνεται ότι ακολουθεί και ο 24χρονος αδελφός του Αντρέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πιερ λέγεται ότι μπλέχτηκε σε άγριο καυγά με έναν άγνωστο άντρα σε κλαμπ της Νέας Υόρκης αφού εκείνος του επιτέθηκε γιατί τον ζήλευε (!).

Ο νεαρός γαλαζοαίματος έριξε αρκετές, αλλά έφαγε και πολύ ξύλο. Συγκεκριμένα, αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν ότι το πρόσωπο του Πιερ είχε στραπατσαριστεί τόσο που έδειχνε να έχει άμεση ανάγκη από πλαστική εγχείρηση… Ευτυχώς πάντως, μόνιμη βλάβη δεν υπήρξε.

Όσο για τη μέλλουσα πριγκίπισσα; Γνωστή για το ιδιαίτερο και πάντα προσεγμένο στυλ της, το 2011 η Τατιάνα λάνσαρε τη δική της σειρά ρούχων, the Muzungu Sisters, σε συνεργασία μαζί με την Ντάνα Αλιχάνι (Dana Alikhani) ενώ και το δικό της όνομα βρέθηκε στη λίστα με τους πιο καλοντυμένους του 2010.

Ζ. Κ.