Η χοντράδα της Σέριλ Κόουλ προς τον πρίγκιπα

11.07.2012
Η σχέση της 27χρονης τραγουδίστριας και του διαδόχου του βρετανικού θρόνου γίνεται ολοένα και πιο στενή κυρίως λόγω των φιλανθρωπικών τους ενδιαφερόντων. Φαίνεται όμως ότι… παραγνωρίστηκαν!

Η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) πηγαινοέρχεται πολύ συχνά στο Κλάρενς Χάουζ, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου, (prince Charles) τον τελευταίο καιρό με την ιδιότητά της ως ιδρύτρια του φιλανθρωπικού ιδρύματος "The Cheryl Cole Foundation".

Μάλιστα μοιράζονται με τον διάδοχο και το δεξί τους χέρι (!)

Όπως ήταν φυσικό πριν από την πρώτη τους συνάντηση έκανε εντατικό φροντιστήριο ως προς το πρωτόκολλο που πρέπει να τηρεί ενώπιον του διαδόχου. Έλα όμως που εκεί, κάπου ανάμεσα στην κουβέντα και το τσάι, μπερδεύτηκε και το έκανε το λάθος.

"Ξέχασα να πω τη λέξη 'πρίγκιπα' και τον αποκάλεσα απλά 'Κάρολο' γεγονός που με έφερε σε πολύ δύσκολη θέση", ομολόγησε η Σέριλ μιλώντας στο περιοδικό "Grazia" συμπληρώνοντας ότι παρόλο που κάποιος άρχισε να ξεροβήχει πίσω της για να καλύψει το… ολίσθημα ο ίδιος ο γαλαζοαίματος δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά.

Και οι πριγκιπικές αποκαλύψεις της Κόουλ δεν σταματούν εκεί καθώς η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη δούκισσα του Κέιμπιτζ.

"Η Κέιτ (Kate) είναι πολύ προσγειωμένη. Μιλήσαμε πολύ ώρα για μόδα, κοριτσίστικα, ενώ παραδέχτηκε ότι αγαπά τη μουσική μου", συνέχισε η Σέριλ αποκαλύπτοντας ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) της επέτρεψε να την αποκαλεί με το μικρό της όνομα από την πρώτη στιγμή.

Πάντως, το καλύτερο το κρατούσε για το τέλος η Σέριλ και αφορούσε στον μικρό πρίγκιπα.

"Όλοι ξέρουν ότι έχω αδυναμία στον Χάρι. Είναι πολύ γλυκός. Έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και γελάμε πολύ μαζί. Είναι τόσο απλός… Ένας 27χρονος που ζει σε έναν τρελό κόσμο, όπως εγώ", ολοκληρώνει η Κόουλ ελαφρώς περιαυτολογώντας. Μήπως;

Ζ. Κ.