Αποκάλυψη: Πώς ήταν η Μαντόνα μαθήτρια;

24.05.2012
Καθότι οι δημοπρασίες με αντικείμενα διαφόρων σελέμπριτις είναι πολύ της μόδας, βρέθηκε ακόμη κάτι που θα σπάσει ταμεία.

Μία φωτογραφία της Μαντόνα (Madonna) όταν εκείνη ήταν 14 ετών θα βγει στο σφυρί εντός των επόμενων ημερών και σύμφωνα με τους ειδικούς, η αξία της είναι πολύ μεγάλη.

Η φωτογραφία είναι από το σχολικό άλμπουμ του σχολείου West Junior High School στο Μίσιγκαν όπου η Ματζ ήταν μαθήτρια το 1972.

Ακόμη και με σκούρα μακριά μαλλιά, χωρίστρα στη μέσα και ένα αθώο χαμόγελο στο πρόσωπό της, αυτό το "κάτι" που έκανε τη Μαντόνα να ξεχωρίζει από όλο τον υπόλοιπο κόσμο είναι σαφέστατα ορατό.

Μη σας γελά, όμως αυτό το αθώο προσωπάκι γιατί αν βασιστούμε στια μαρτυρίες των συμμαθητών της, η 53χρονη, σήμερα, βασίλισσα της ποπ, μόνο ήσυχη δεν ήταν.

Η φωτογραφία, που ανήκει σε μια κοπέλα ονόματι "Νάνσι", θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Christie's του Λονδίνου στις 12 Ιουνίου και αναμένεται να πιάσει μέχρι και $2.350.

Κατά τα άλλα, η Μαντόνα και η κόρη της Λούρδη Λεόν (Lourdes Leon) επέλεξαν την Τζόρτζια Μέι Τζάγκερ (Georgia May Jagger), κόρη του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και της Τζέρι Χολ (Jerry Hall) ως το νέο πρόσωπο της σειράς ρούχων τους "Material Girl".

Ζωή Κίττα