Η Κέιτ προσπαθεί να παχύνει για τον γάμο

24.01.2011
Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της έχει ήδη αρχίσει –ξεκινώντας από τις τελευταίες 100 ημέρες δηλαδή- η 29χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα φαίνεται αποφασισμένη να φορέσει το νυφικό της με περισσότερες καμπύλες!


Και ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της έχει ήδη αρχίσει –ξεκινώντας από τις τελευταίες 100 ημέρες δηλαδή- η 29χρονη μέλλουσα πριγκίπισσα φαίνεται αποφασισμένη να φορέσει το νυφικό της με περισσότερες καμπύλες!

Οι νύφες, είθισται να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να χάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κιλά για τη μεγάλη τους μέρα. Όχι όμως η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) η οποία δεν είναι ευχαριστημένη από την τόσο αδύνατη εικόνα της και έχει εκφράσει την επιθυμία της να "στρογγυλέψει" πριν σταθεί δίπλα στον αγαπημένο της Γουίλιαμ (William) στις 29 Απριλίου.

Όπως αποκαλύπτει πηγή κοντινή στην Κέιτ, η δίαιτα Ντούκαν που ακολουθούσε τόσο καιρό, σε συνδυασμό προφανώς και με τα τρεχάματα της προετοιμασίας, αδυνάτησαν περισσότερο από το αναμενόμενο την νεαρή μελλόνυμφη. Έτσι, στράφηκε προς τους ειδικούς και αποφασίστηκε να τονιστεί η διατροφή της κυρίως με επιπλέον υδατάνθρακες.

Επιπλέον, οι διατροφολόγοι συμβούλεψαν την Κέιτ να τρώει πέντε με έξι φορές την ημέρα και να είναι πάντα "γερό" το πρωινό της. Ταυτόχρονα, η γνωστή για την αγάπη της για τη γυμναστική μέλλουσα πριγκίπισσα αποφάσισε να αλλάξει πρόγραμμα ώστε να μην φαίνεται πολύ μυώδης.

Κατά τα άλλα και ενώ η μέρα του γάμου πλησιάζει –καλά, δεν είναι και δίπλα- οι φήμες σχετικά με τα όσα σχετίζονται με αυτόν, έχουν πάρει φωτιά.

Στην αρχή έχουμε το ξενοδοχείο "Goring" που βρίσκεται κοντά στο Παλάτι του Μπάκινχαμ και πρόκειται να "καταληφθεί" από την οικογένεια και τους φίλους της νύφης –αλλά και μερικούς του γαμπρού- για τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο.

Συγκεκριμένα, εκεί αναμένεται να περάσει και η ίδια η Κέιτ την τελευταία της βραδιά ως ελεύθερη γυναίκα δίπλα στους γονείς και τους δικούς της ανθρώπους.

Δεν είναι όμως μόνο οι κοντινοί καλεσμένοι που φροντίζουν για τη διαμονή τους εκείνη την ημέρα. Άπειρος κόσμος που θέλει να παρακολουθήσει το μυστήριο έστω και από λίγο πιο μακριά ψάχνει ή έχει ήδη κλείσει δωμάτια, οι τιμές των οποίων παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με στοιχεία της Daily Mail έχουν αυξηθεί κατά 40%.

Συγκεκριμένα, μόλις ανακοινώθηκε ότι ο γάμος θα τελεστεί στο Αβαείο του Γουέστμίνστερ, τα κοντινά ξενοδοχεία "τίναξαν τον τιμοκατάλογό τους στα ουράνια". Και σκεφτείτε ότι έχουμε ακόμη 96 μέρες μπροστά μας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα