Μαρινέλλα: Βγήκε από την εντατική. Τι λέει το νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν

16.10.2024
Μαρινέλλα: Βγήκε από την εντατική. Τι λέει το νέο Ιατρικό Ανακοινωθέν
Papadakis Press
Χθες μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα, σήμερα έγιναν πραγματικότητα

Ακριβώς τρεις εβδομάδες από την Τετάρτη που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Υγεία όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, η μεγάλη ερμηνεύτρια βγήκε πλέον από την εντατική και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο νοσηλείας όπου και θα παραμείνει το επόμενο διάστημα.

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σύμφωνα με την Ματίνα Παγώνη που βγήκε στην εκπομπή « Super Κατερίνα» θα παραμείνει σίγουρα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα εκεί για να την παρακολουθούν οι γιατροί της αλλά και οι φυσίατροι που αναμένεται ήδη από το δωμάτιο του νοσοκομείου να ξεκινήσουν τις ειδικές ασκήσεις για την αποκατάσταση της υγείας της ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πριν επιστρέψει στο σπίτι της με το καλό θα περάσει και κάποιο διάστημα σε ειδικό και εξειδικευμένο κάντρο αποκατάστασης.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 10:46