Μετανιωμένος ο Fipster για τα σχόλια της Super Κικής: «Ζητώ συγγνώμη, δεν υποστηρίζω τέτοιες απόψεις»

15.10.2024
Μετανιωμένος ο Fipster για τα σχόλια της Super Κικής: «Ζητώ συγγνώμη, δεν υποστηρίζω τέτοιες απόψεις»
Papadakis Press
Απολογήθηκε δημόσια ο Fipster για την αντίδρασή του στα σχ΄΄ολια της Super Κικής

Πολλές οι αντιδράσεις και από πολλε΄ς πλευρές για την ιδιόμορφη σάτιρα - όπως λέει η ίδια- της Super Κικής που με αυτόν τον τρόπο ισχυρίζεται πως ήθελε να υπερασπιστεί και όχι να κατηγορήσει τον Χρήστο Μάστορα -κι όμως αυτό λέει.

Εμπόλεμη ζώνη ανάμεσα στην τηλεόραση και την Youtuber που έβγαλε νύχια χθες για όλα όσα ακούστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό. Εν αντιθέσει με εκείνη ο έτερος του επίμαχου βίντεο Fipster, Φίλιππος Ιωάννου εμφανίστηκε σήμερα μετανιωμένος για όλα όσα διαδραματίστηκαν αλλά και για τη δική του αντίδραση στο βίντεο (που κατέβηκε από το Youtube και ξανανέβασε η δημιουργός του χθες αργά το βράδυ, δηλώνοντας οτι θα το ξανανεβάζει όσες φορές κι αν χρειαστεί).

Ο Φίλιππος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και στη Σοφία Ραυτοπούλου και ζήτησε συγγνώμη για όλο αυτό:

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Λανθασμένα, βάζοντας την κλακέτα στο πρόσωπό μου θεώρησα ότι έγινε κατανοητό πως εγώ διαχωρίζω τη θέση μου. Δεν έγινε κατανοητό μάλλον. Και η Κική ειρωνευόταν εκείνη την ώρα την κατάσταση και υπερασπιζόταν τον Χρήστο με αυτή τη σάτιρα. Εγώ δεν οικειοποιούμαι αυτή τη σάτιρα.

Αυτό το χαμογελάκι ήταν από αβολοσύνη και αμηχανία. Αισθάνθηκα πολύ άβολα εκείνη τη στιγμή. Η Γαρυφαλλιά είναι πολύ φίλη μου και με τον Χρήστο Μάστορα έχουμε βγει πολλές φορές.

Η Κική όποιος την παρακολουθεί το ξέρει, έχει αυτόν τον δικό της τρόπο να σχολιάζει. Δεν μπορούσα στο δικό της κανάλι να επέμβω στο μοντάζ εγώ. Αν ήταν στο δικό μου, δεν θα είχε βγει, δεν μου ταιριάζει αυτό το είδος.Ζητώ συγγνώμη, δεν υποστηρίζω τέτοιες απόψεις και σχόλια.

Φυσικά μίλησα με την Γαρυφαλλιά. Ότι είπαμε είναι μεταξύ μας αλλά η Γαρυφαλλιά είναι πολύ δικός μου άνθρωπος με ξέρει και εκείνη δεν παρεξήγησε. Με τον Χρήστο δεν έχω μιλήσει»

Τελευταία τροποποίηση στις 15.10.2024 - 10:48