Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Οι πρώτες εικόνες του γάμου βγήκαν στην Κύπρο

01.09.2024
Ανδρέας Γεωργίου- Σιμώνη Χριστοδούλου: Οι πρώτες εικόνες του γάμου βγήκαν στην Κύπρο
Η νύφη έστησε λίγο τον γαμπρό

Το Κυρπιακό site LadyTimes είναι το πρώτο που δημοσιεύει εικόνες από τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου.

Όπως γράφει στο ποστ που έκανε πριν λίγα λεπτά, ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου, παντρεύονται αυτή την ώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Επιφανείου, στην Αγία Νάπα με κουμπάρους τους Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου και τη στιλίστρια, Άντρια Παχίτη.

Ο κομψός γαμπρός, περίμενε υπομονετικά την εκλεκτή της καρδιάς του, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και συγγενείς. Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα chic black & white tuxedo.

Πριν από λίγο, έφτασε στην εκκλησία η Σιμώνη Χριστοδούλου, όπου είδαμε για πρώτη φορά την bridal εμφάνισή της.

Για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, η όμορφη νύφη επέλεξε να φορέσει μια ρομαντική δημιουργία με κεντημένα λουλούδια και cut outs, που φέρει την υπογραφή, της δημοφιλούς Κύπριας σχεδιάστριας, Έφης Παπαιωάννου. Στα μαλλιά της επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ πέπλο.

Ενώ και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - που έκανε ρεπορτάζ για την εκπομπή του στην Κυπριακή τηλεόραση- έβαλε στόρι από τη στιγμή που η νύφη φτάνει συνοδευόμενη από παραδοσιακά όργανα και συναντάει τον Ανδρέα Γεωργίου στα σκαλιά της εκκλησίας

GAMOS_GEWRGIOU_XRISTODOULOU_1_5d153.jpg

Και κάποιο δικό μας υλικό που έφτασε στα χέρια μας πριν λίγο:

GAMOS_GEWRGIOU_XRISTODOULOU_2_89aa7.jpeg

GAMOS_GEWRGIOU_XRISTODOULOU_5_8cacc.jpeg

GAMOS_GEWRGIOU_XRISTODOULOU_1_415a9.jpeg

GAMOS_GEWRGIOU_XRISTODOULOU_3_48c40.jpeg

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 03:19