Στέφανος Κασσελάκης-Tyler Mcbeth: Η απίθανη βίλα που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση μετά τον γάμο

29.08.2024
Στέφανος Κασσελάκης-Tyler Mcbeth: Η απίθανη βίλα που θα φιλοξενήσει τη δεξίωση μετά τον γάμο
Δεν επιθυμούν δημοσιογραφική κάλυψη στον γάμο

Και το έχουν ΄ήδη ανακοινώσει δημόσια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο -ήδη στην Αμερική- σύζυγός του Tyler McBeth παντρεύονται και στην Ελλάδα την Παρασκευή 30 Αυγούστου με το γλέντι στην Κρήτη να είναι τριήμερο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ζητά από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές του Πρόεδρου του Κόμματος τις επόμενες μέρες στην Κρήτη.

Δεν επιθυμούμε οποιουδήποτε είδους δημοσιογραφική κάλυψη ενός γεγονότος που δεν αφορά την πολιτική δραστηριότητα του Προέδρου, αλλά είναι αμιγώς προσωπικό και προγραμματίστηκε πριν από έντεκα μήνες». ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στις 17:00 στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, 200 στρέματα φύσης και πανίδας του τόπου στην περιοχή Φουρνέ, προφανώς στο μικρό αμφιθέατρο με την καταπληκτική θέα που διατίθεται για εκδηλώσεις μέχρι 200 άτομα (και όπως έχει μαθευτεί οι καλεσμένοι στον γάμο είναι γύρω στους 150) και στη συνέχεια η δεξίωση θα γίνει αλλού αφού και να ήθελαν να μείνουν, ο κήπος κλείνει με τη δύση του ηλίου.

AMFITHETARO_VOTANIKOU_KHPOU_a76e6.jpg

Έτσι, όπως ακούγεται το ζευγάρι έχει κλείσει μια μοναδική βίλλα έξω από τα Χανιά με μοναδική θέα στον κόλπο της Σούδας. Η βίλλα Casa Scordilli νοικιάζεται σε διάφορες πλατφόρμες -εμείς τη βρήκαμε στη booking- και κοστίζει η διαμονή 2.300 Ευρώ τη βραδιά. Όχι φυσικά για δεξίωση. Η δεξίωση έχει άλλη χρεώση σε όλα αυτά τα σπίτια. Αν μείνουν λοιπόν εκεί μετά τον γάμο είναι η χρεώση της διαμονής συν ότι άλλο ζητήθηκε για την χρήση του εντυπωσιακού κήπου με την πισίνα για τη δεξίωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.08.2024 - 11:22