Ισαβέλλα Δάρρα: Το αντίο στον Alain Delon που γνώρισε στο διαγωνισμό Miss Europe το 1997

Ισαβέλλα Δάρρα: Το αντίο στον Alain Delon που γνώρισε στο διαγωνισμό Miss Europe το 1997
Το δικό της αντίο στον γόη του Γαλλικού κινηματογράφου

Με μια σειρά φωτογραφιών από την εποχή που ο Alain Delon την έστεψε Miss Europe στο Κίεβο, τον αποχαιρετά η Ισαβέλλα Δάρα

«Ήταν μεγάλη μου χαρά να σε γνωρίσω στο Κίεβο και να συζητήσουμε. Για μένα εκπροσωπούσες τη γενιά της μητέρας μου που τόσο πολύ έκανες να ονειρευτεί! Οι Γάλλοι σε λάτρεψαν και μαζί τους όλος ο κόσμος. Καλό ταξίδι»..

DARRAS_DELON_1_f844d.jpg

Ήταν το 1997 όταν η Ισαβέλλα Δάρα ελληνογαλλίδα στην καταγωγή κέρδισε στα Ελληνικά Καλλιστεία τον τίτλο Ελληνίδα 1997 και λίγους μήνες αργότερα πετούσε για το Κίεβο προκειμένου να διαγωνιστεί στα Μις Ευρώπη εκείνης της χρονιάς.
Και κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο του οποίου την απονομή και στέψη έκανε ο Alain Delon. Πολλά χρόνια αργότερα το 2019 η Ισαβέλλα που μετά τη γέννηση του γιου της αποσύρθηκε από τον χώρο μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά και την εκπομπή «Ελένη» για τα καλλιστεία και τη γνωριμία αυτή.


«Θυμάμαι το πρωί που πήγα στον διαγωνισμό, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα "Την επόμενη φορά που θα κοιταχτώ, θα φοράω το στέμμα". Ήμουν για ένα σκοπό εκεί, εκπροσωπούσα τη χώρα μου, έκανα αυτό που πίστευα πως θα με βοηθούσε εκείνη την εποχή» είπε η Ισαβέλλα Δάρρα.
Αναφορικά με τις φωτογραφίες με τον Αλέν Ντελόν, που την είχε στέψει Μις Ευρώπη το 1997, η Ισαβέλλα Δάρρα είπε: «Ο Γιώργος Πρεβελάκης ήταν ο paparazzo της εποχής, με έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες. Κάθε φορά που με πλησίαζε ο Αλέν Ντελόν, είτε με φίλαγε στο κούτελο είτε με έπαιρνε αγκαλιά, εκείνος μας φωτογράφιζε. Είχαν κάνει, λοιπόν, ντόρο για να πουλήσουν τα περιοδικά ότι με είχε ερωτευτεί ο Ντελόν. Είναι αστεία αυτά πλέον, χαριτωμένα τα βρίσκω λίγο…».

ALAIN_DELON_KAI_ISAVELLA_DARRA_MISS_EUROPE_1997_4_ad88d.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 19.08.2024 - 21:30