Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμά της για την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της στα SoMe

18.07.2024
Ελεονώρα Μελέτη: Το ξέσπασμά της για την επίθεση που δέχτηκε η μητέρα της στα SoMe
Έκλεισε τα σχόλια για να προστατέψει την οικογένειά της

Για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη αναγκάστηκε να κλείσει τα σχόλια σε ανάρτησή της καθώς η μητέρα της δέχτηκε χυδαία επίθεση για την περηφάνια που εξέφρασε για την ορκωμοσία της κόρης της στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η ίδια η Ελεονώρα Μελέτη ιδιαίτερα εκνευρισμένη αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

«Θα κάνω μια ευγενική παράκληση και θα παρακαλέσω να γίνει σεβαστή. Σε αυτή την πλατφόρμα δεν έχω απαγορεύσει ποτέ σε κανέναν να γράψει αυτό που θέλει στα σχόλιά μου.
Αφήνω ανοιχτή την εφαρμογή των σχολίων ώστε ο καθένας να μπορεί να στάξει τη χολή του, να εκφράσει τον θυμό του, τον εαυτό του, να δείξει το επίπεδό του, να πει την καλή του κουβέντα, να εκφράσει τη θετική του άποψη, την υποστήριξή του» έγραψε η δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής και συνέχισε:

«Τις τελευταίες ώρες όμως έχει βρεθείς το στόχαστρο η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ γιατί κάτω από μια ανάρτησή μου «τόλμησε» να εκφράσει τη συγκίνησή της και την περηφάνεια της, για εμένα το παιδί της.
Αν και οι περισσότεροι έβαλαν στη θέση της αυτή την τοξική ΑΚΟΛΟΥΘΟ μου, υπήρχαν και κάποιοι ακόμα που συνέχισαν τις τοξικές αναφορές στη μητέρα μου.

WhatsApp_Image_2024-07-18_at_16.55.13_94906.jpeg

Αυτό είναι ανεπίτρεπτο.

Ο καθένας έχει ελεύθερη πρόσβαση σε εμένα να εκφράσει αυτό που νιώθει.
Μητέρες, παιδιά, οικογένεια, ΠΡΕΠΕΙ να μένουν μακριά από τον βόθρο των σόσιαλ μίντια.

Όποιος έχει κάτι να πει, να το πει σε εμένα. Αν συνεχιστεί αυτή η ηθική κατρακύλα και κατάντια ορισμένων εδώ, θα υποχρεωθώ να λειτουργήσω προστατευτικά, απενεργοποιώντας τα σχόλια.
Είναι ντροπή. Είναι προσωπική (άλλων βεβαίως) και κοινωνική παθογένεια αυτό που συμβαίνει και κάποια πράγματα δεν θα τα ανεχτώ. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση».

Τελευταία τροποποίηση στις 18.07.2024 - 22:35