Κατερίνα Καινούργιου-Πάνος Κουτσουμπής: Μαζί στο Παρίσι!

Κατερίνα Καινούργιου-Πάνος Κουτσουμπής: Μαζί στο Παρίσι!
Μαζί στην πιο ερωτική πόλη

Πέρασαν από την Αίγινα και φυσικά από την Πάρο, ήρθε η ώρα και για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Και που καλύτερα από την πόλη του έρωτα, το απίστευτα όμορφο Παρίσι που ειδικά αυτό το διάστημα έχει και την τιμητική του αφού ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σε λίγο καιρό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ως γαλλομαθής, έχει τεράστια αδυναμία στο Παρίσι και το επισκέπτεται πάνω από μία φορά τον χρόνο. Και όλως τυχαίως αυτός είναι κι ΄΄΄ενας αγαπημένος προορισμός του νέου έρωτα στη ζωή της, του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή με τον οποίον ήταν φίλοι πολύ καιρό πριν εξελιχθεί η σχέση αυτή από φιλική σε έναν νέο έρωτα και για τους δύο.

KAINOURGIOU_KOUTSOUBIS_PARISSI_mazi_1_15_27ae1.jpg

Έτσι ΄όταν αποφάσισαν να φύγουν μαζί τους για κάποιον προορισμό στον οποίον δε θα έχουν λόγο να φυλάγονται μην τους πετύχουν οι paparazzi, όχι οτι κρύβονται κιόλας αλλά θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως η δημοιότητα περισσότερο έβλαψε παρά οφέλεισε τις προηγούμενες σχέσεις της και προφανώς πια προσέχει περισσότερο.

Και οι δύο πόσταραν stories από το Παρίσι φυσικά αλλά όχι μαζί. Στα ίδια σημεία μεν αλλά χωρίς να δείχνουν ο ένας τον άλλον. Δεν πειράζει, καταλάβαμε. Καλά να περνάτε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 14:26