Η Ariana Grande είναι η νέα Brand Ambassador της Swarovski

Η Ariana Grande είναι η νέα Brand Ambassador της Swarovski
ΠΗΓΗ:@arianagrande
Πριν απο λίγες ώρες η Swarovski προχώρησε σε μια ενημέρωση, ανακοινώνοντας την Ariana Grande ως το νέο πρόσωπο και brand ambassador του brand.

Η Swarovski, ο διάσημος οίκος κοσμημάτων, ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την Ariana Grande ως την νέα Brand Ambassador του brand και το πρόσωπο του Οίκου. Η Ariana Grande, η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός, είναι μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Γνωστή για τις εκπληκτικές της παραστάσεις και την εξαιρετική φωνητική της έκταση, η συνεργασία αυτή ενώνει δύο εμβληματικά σύμβολα της ποπ κουλτούρας.

Το ταξίδι της Ariana Grande

Η Ariana Grande έχει διαμορφώσει και εξελίξει το στυλ της μέσα στις δεκαετίες, πειραματιζόμενη με θάρρος στη μόδα, τα κοσμήματα και τις τολμηρές εμφανίσεις μακιγιάζ. Ως υπέρμαχος της ενσωμάτωσης και της ενδυνάμωσης, η Ariana ενσαρκώνει τη χαρά της υπερβολής και της αυτοέκφρασης. Τώρα ξεκινάει ένα συναρπαστικό δημιουργικό ταξίδι με τον Οίκο Swarovski.

{https://www.instagram.com/p/C9eQSQ5oN0A/}

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι η Πρέσβειρα της Μάρκας Swarovski. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ έναν Οίκο που μοιράζεται το πάθος μου για τη δημιουργικότητα, ξεπερνά τα όρια πέρα από τον κόσμο των κοσμημάτων και προωθεί αξίες της απροκάλυπτης αυτοέκφρασης. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι και να εμπνεύσω άλλους να αγκαλιάσουν τη δική τους μοναδική λάμψη», δήλωσε η Ariana Grande.

Η συνεργασία με τη Swarovski

Η Global Creative Director της Swarovski, Giovanna Engelbert, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτή τη συνεργασία: «Η χαρισματική και θετική ενέργεια της Ariana συντονίζεται με την ουσία της Swarovski να φέρνει χαρά στον κόσμο, και είμαι ενθουσιασμένη που ενώνεται μαζί μας ως Πρέσβειρα της Μάρκας. Η Ariana είναι μια λαμπρή καλλιτέχνιδα της οποίας η δημιουργικότητα λάμπει μέσα από τη στιχουργία και τις φωνητικές της παραστάσεις, καθώς και το προσωπικό της στυλ. Ανυπομονώ να συμμετέχω σε εμπνευσμένους δημιουργικούς διαλόγους μαζί της».

Αυτή η νέα συνεργασία αναμένεται να φέρει μια νέα λάμψη στον κόσμο της μόδας και των κοσμημάτων, καθώς η Ariana Grande και η Swarovski ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εμπνεύσουν την αυτοέκφραση και την δημιουργικότητα σε όλους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 11:29