Τρέμε Ρονάλντο! Η Ιρίνα ξαναγδύθηκε

27.02.2013
Αν δει κάποιος αυτή τη φωτογράφηση σίγουρα δεν θα φανταστεί ότι διαφημίζει ... παπούτσια! Η εκπληκτική Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), το καλλίγραμμο μοντέλο από τη Ρωσία που είναι και φιλενάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), «τα πέταξε» ξανά, αυτή τη φορά για να διαφημίσει τη νέα συλλογή παπουτσιών Xti! Να θυμίσουμε ότι η 27χρονη καλλονή μπήκε στο χώρο του θεάματος όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 2004, γεγονός που απογείωσε την καριέρα της, αλλά το να κυνηγήσει το πάθος της για το μόντελινγκ στο Παρίσι ήταν η πιο δύσκολη απόφαση για αυτή την επαρχιοτοπούλα από τη ρώσικη ενδοχώρα. Με τον Ρονάλντο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα διαφημιστικού για τον Armani, και από τότε προσπαθεί να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι! Για οφθαλμόλουτρα διαρκείας μπες στο theirinashayk.com!

Αν δει κάποιος αυτή τη φωτογράφηση σίγουρα δεν θα φανταστεί ότι διαφημίζει ... παπούτσια! Η εκπληκτική Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk), το καλλίγραμμο μοντέλο από τη Ρωσία που είναι και φιλενάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo), «τα πέταξε» ξανά, αυτή τη φορά για να διαφημίσει τη νέα συλλογή παπουτσιών Xti!

Να θυμίσουμε ότι η 27χρονη καλλονή μπήκε στο χώρο του θεάματος όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 2004, γεγονός που απογείωσε την καριέρα της, αλλά το να κυνηγήσει το πάθος της για το μόντελινγκ στο Παρίσι ήταν η πιο δύσκολη απόφαση για αυτή την επαρχιοτοπούλα από τη ρώσικη ενδοχώρα. Με τον Ρονάλντο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα διαφημιστικού για τον Armani, και από τότε προσπαθεί να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

Για οφθαλμόλουτρα διαρκείας μπες στο theirinashayk.com!