Η έξι μηνών πρώην φιλενάδα του Μπαλοτέλι στην πασαρέλα

24.09.2012
Δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά από ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάκας. Η πρώην φίλη του διάσημου Ιταλού ποδοσφαιριστή, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli), 24χρονη Ναπολιτάνα Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico) διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πολύ το διασκεδάζει. Η μελαχρινή καλλονή, που έχει δηλώσει ότι το μωρό που κουβαλάει είναι του Μπαλοτέλι, περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι και επιδεικνύοντας περήφανα τη φουσκωμένη κοιλιά της. Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης και ο χωρισμός τους άφησε το κοινό τους διαμέρισμα γεμάτο σπασμένα βάζα και πιάτα! Λίγο πριν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής - που θεωρείται «κακό παιδί» εκτός γηπέδου - ανακοινώσει δημόσια τη σχέση του με την Φίκο, ξέσπασε σκάνδαλο ότι πλήρωσε μία συνοδό πολυτελείας να περάσει τη νύχτα μαζί του. Οι φίλοι της Ραφαέλα την προέτρεψαν να χωρίσει μια και δεν είναι η μόνη «τσιριντζάντζουλα» που είχε κάνει ο Μάριο την περίοδο του φλογερού δεσμού τους. Η Ραφαέλα αρχικά είχε υπερασπιστεί τον αγαπημένο της, δηλώνοντας: «Όταν είσαι νέος μπορεί να κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι σωστά ή λάθος. Έχεις αυτές τις περίεργες στιγμές τρέλας. Μπορεί να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με τους φίλους του αρκεί να μην κάνει κάτι άσχημο. Πάντα επιστρέφει σ' εμένα, είμαι η αγαπημένη του»... Όχι πια, και το μόνο που έχει μείνει από τη σχέση τους είναι ένα μωρό... γεγονός που αναμένεται να αποδειχθεί πιθανότατα με τεστ DNA, που θα απαιτήσει ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.

Δεν θέλει να το παραδεχτεί, αλλά από ότι φαίνεται πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάκας. Η πρώην φίλη του διάσημου Ιταλού ποδοσφαιριστή, Μάριο Μπαλοτέλι (Mario Balotelli), 24χρονη Ναπολιτάνα Ραφαέλα Φίκο (Raffaella Fico) διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πολύ το διασκεδάζει.

Η μελαχρινή καλλονή, που έχει δηλώσει ότι το μωρό που κουβαλάει είναι του Μπαλοτέλι, περπάτησε στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι και επιδεικνύοντας περήφανα τη φουσκωμένη κοιλιά της.

Η σχέση τους υπήρξε θυελλώδης και ο χωρισμός τους άφησε το κοινό τους διαμέρισμα γεμάτο σπασμένα βάζα και πιάτα! Λίγο πριν ο 21χρονος ποδοσφαιριστής - που θεωρείται «κακό παιδί» εκτός γηπέδου - ανακοινώσει δημόσια τη σχέση του με την Φίκο, ξέσπασε σκάνδαλο ότι πλήρωσε μία συνοδό πολυτελείας να περάσει τη νύχτα μαζί του.

Οι φίλοι της Ραφαέλα την προέτρεψαν να χωρίσει μια και δεν είναι η μόνη «τσιριντζάντζουλα» που είχε κάνει ο Μάριο την περίοδο του φλογερού δεσμού τους. Η Ραφαέλα αρχικά είχε υπερασπιστεί τον αγαπημένο της, δηλώνοντας: «Όταν είσαι νέος μπορεί να κάνεις πράγματα χωρίς να σκέφτεσαι αν είναι σωστά ή λάθος. Έχεις αυτές τις περίεργες στιγμές τρέλας. Μπορεί να πηγαίνει σε στριπτιζάδικα με τους φίλους του αρκεί να μην κάνει κάτι άσχημο. Πάντα επιστρέφει σ' εμένα, είμαι η αγαπημένη του»... Όχι πια, και το μόνο που έχει μείνει από τη σχέση τους είναι ένα μωρό... γεγονός που αναμένεται να αποδειχθεί πιθανότατα με τεστ DNA, που θα απαιτήσει ο Ιταλός ποδοσφαιριστής.