Κορμιά που «μας τα σκάνε»!

15.09.2011
Προσφιλής ανδρική έκφραση που σημαίνει «μας αναστατώνουν», «γουστάρουμε με τρέλα», «τα σπάνε» ... Τα κορμιά που «μας τα σκάνε», λοιπόν, συνήθως επιδεικνύουν τα πλούσια χαρίσματά τους σε Ημερολόγια (Calendars) και επετειακές εκδόσεις ανδρικών περιοδικών. Στον τομέα των σέξι ημερολογίων, εν αρχή είναι τα καλογυμνασμένα γυναικεία κορμιά του Pirelli Calendar. Αμέσως μετά "παίζουν μπάλα" τα μωρά του Sports Illustrated Swimsuit Issue - μια φωτογράφηση στο οποίο σημαίνει καριέρα ολάκερη για κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του! Λιγότερο γνωστό, αλλά υψηλών ... προδιαγραφών είναι η τελευταία μας ανακάλυψη, το βρετανικό περιοδικό Nuts, με ιδιαίτερη αδυναμία στο γυναικείο στήθος. Το Nuts αυτή την εβδομάδα εξυμνεί τα πιο Σέξι προσωπικά Ημερολόγια των πιο ερωτικών γυναικών του 2012 (2012's sexiest calendars). Μερικά από τα πλάσματα με το παρα-φουσκωμένο ντεκολτέ που πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα είναι η Danica Thrall (φωτό αριστερά), η Emma Frain, η Holly Peers, η Imogen Thomas (φωτό δεξιά), η Jorgie Porter, η Lacey Banghard, η Rosie Jones και η Sabine J. Priek. Περισσότερα στο nuts.co.uk. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Προσφιλής ανδρική έκφραση που σημαίνει «μας αναστατώνουν», «γουστάρουμε με τρέλα», «τα σπάνε» ... Τα κορμιά που «μας τα σκάνε», λοιπόν, συνήθως επιδεικνύουν τα πλούσια χαρίσματά τους σε Ημερολόγια (Calendars) και επετειακές εκδόσεις ανδρικών περιοδικών.

Στον τομέα των σέξι ημερολογίων, εν αρχή είναι τα καλογυμνασμένα γυναικεία κορμιά του Pirelli Calendar. Αμέσως μετά "παίζουν μπάλα" τα μωρά του Sports Illustrated Swimsuit Issue - μια φωτογράφηση στο οποίο σημαίνει καριέρα ολάκερη για κάθε μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του! Λιγότερο γνωστό, αλλά υψηλών ... προδιαγραφών είναι η τελευταία μας ανακάλυψη, το βρετανικό περιοδικό Nuts, με ιδιαίτερη αδυναμία στο γυναικείο στήθος. Το Nuts αυτή την εβδομάδα εξυμνεί τα πιο Σέξι προσωπικά Ημερολόγια των πιο ερωτικών γυναικών του 2012 (2012's sexiest calendars).

Μερικά από τα πλάσματα με το παρα-φουσκωμένο ντεκολτέ που πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα είναι η Danica Thrall (φωτό αριστερά), η Emma Frain, η Holly Peers, η Imogen Thomas (φωτό δεξιά), η Jorgie Porter, η Lacey Banghard, η Rosie Jones και η Sabine J. Priek. Περισσότερα στο nuts.co.uk.