Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα

09.09.2011
Εντάξει, δεν υπάρχει πιο σέξι ναζιάρικο πλάσμα σε τηλεοπτική σειρά των εφηβικών μας χρόνων (αν εξαιρέσεις ίσως τους «Άγγελους του Τσάρλι») από την Ντέιζι των Ντιούκς («The Dukes of Hazzard»). Η σερβιτόρα φωτιά, ξαδέρφη του κατάξανθου Μπο και του μελαχρινού Λιούκ, ανιψιά του Θείου Τζέσι, ζει στην κομητεία Χάζαρντ (γεμάτη κίνδυνο) και συμμετέχει με τα ξαδέρφια της σε όλα τα κυνηγητά με γρήγορα "πειραγμένα" αυτοκίνητα και κακοποιούς! Αγαπημένο της όχημα ο «Στρατηγός Λι», μια Ντοτζ Τσάρτζερ του '69, με κολλημένα παράθυρα, που έχουν τα ξαδέρφια της. Αγαπημένη της ασχολία να σκανδαλίζει το Σερίφη Ρόσκο και τον διεφθαρμένο επίτροπο της κομητείας, Μπος Χογκ. Την Ντέιζι Ντιούκ ερμήνευσε η ηθοποιός Κάθριν Μπακ (Catherine Bach) η οποία ταυτίστηκε απόλυτα με το ρόλο της σέξι σερβιτόρας με το καυτό σορτσάκι και το κατακόκκινο μπικίνι - ρόλο τον οποίο διεκδίκησε στο casting από μια σωσία της Ντόλι Πάρτον... και τον πήρε!!! Είχε δε τόση επιτυχία στη σειρά ώστε λέγεται ότι ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που ασφάλισε τα πόδια της για 1 εκατ. δολάρια. Σήμερα η 57χρονη Κάθριν δεν θυμίζει τα μεγαλεία της Ντέιζι, και σίγουρα αποφεύγει το τζιν σορτς και τα μπικίνι. Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Εντάξει, δεν υπάρχει πιο σέξι ναζιάρικο πλάσμα σε τηλεοπτική σειρά των εφηβικών μας χρόνων (αν εξαιρέσεις ίσως τους «Άγγελους του Τσάρλι») από την Ντέιζι των Ντιούκς («The Dukes of Hazzard»). Η σερβιτόρα φωτιά, ξαδέρφη του κατάξανθου Μπο και του μελαχρινού Λιούκ, ανιψιά του Θείου Τζέσι, ζει στην κομητεία Χάζαρντ (γεμάτη κίνδυνο) και συμμετέχει με τα ξαδέρφια της σε όλα τα κυνηγητά με γρήγορα "πειραγμένα" αυτοκίνητα και κακοποιούς!

Αγαπημένο της όχημα ο «Στρατηγός Λι», μια Ντοτζ Τσάρτζερ του '69, με κολλημένα παράθυρα, που έχουν τα ξαδέρφια της. Αγαπημένη της ασχολία να σκανδαλίζει το Σερίφη Ρόσκο και τον διεφθαρμένο επίτροπο της κομητείας, Μπος Χογκ.

Την Ντέιζι Ντιούκ ερμήνευσε η ηθοποιός Κάθριν Μπακ (Catherine Bach) η οποία ταυτίστηκε απόλυτα με το ρόλο της σέξι σερβιτόρας με το καυτό σορτσάκι και το κατακόκκινο μπικίνι - ρόλο τον οποίο διεκδίκησε στο casting από μια σωσία της Ντόλι Πάρτον... και τον πήρε!!! Είχε δε τόση επιτυχία στη σειρά ώστε λέγεται ότι ήταν από τις πρώτες ηθοποιούς που ασφάλισε τα πόδια της για 1 εκατ. δολάρια. Σήμερα η 57χρονη Κάθριν δεν θυμίζει τα μεγαλεία της Ντέιζι, και σίγουρα αποφεύγει το τζιν σορτς και τα μπικίνι.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!