Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα!

07.09.2011
Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς τη βασιλική τηλεπερσόνα της Ζήνα, της Πριγκίπισσας του Πολέμου! Ο ανεξάντλητος δυναμισμός της, η ρώμη της, το διεισδυτικό καταπράσινο βλέμμα της, οι γεροδεμένες καμπύλες της και βέβαια η σούπερ σέξι δερμάτινη στολή της έχουν δώσει άλλο χρώμα στα μεσημέρια του παρελθόντος μας. Η κατά κόσμον Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless ) έκτοτε έχει κάνει διάφορα περάσματα από τηλεοπτικές σειρές, καθώς έχει παίξει τη λεσβία στο επιτυχημένο «The L World», έχει ξεγυμνωθεί ως Λουκρητία στον «Σπάρτακο», ενώ την έχουμε απολαύσει και ως διαγαλαξιακή κύλωνα στο "Battlestar Galactica", Η εξαντλητική γυμναστική και τα ακροβατικά που έκανε η αλλοτινή Ζήνα φαίνεται πως την βοήθησαν πολύ στο να «κρατήσει» το κορμί της σε άψογη κατάσταση και έτσι σήμερα ποζάρει πιο σέξι από ποτέ! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς τη βασιλική τηλεπερσόνα της Ζήνα, της Πριγκίπισσας του Πολέμου! Ο ανεξάντλητος δυναμισμός της, η ρώμη της, το διεισδυτικό καταπράσινο βλέμμα της, οι γεροδεμένες καμπύλες της και βέβαια η σούπερ σέξι δερμάτινη στολή της έχουν δώσει άλλο χρώμα στα μεσημέρια του παρελθόντος μας.
Η κατά κόσμον Λούσι Λόουλες (Lucy Lawless ) έκτοτε έχει κάνει διάφορα περάσματα από τηλεοπτικές σειρές, καθώς έχει παίξει τη λεσβία στο επιτυχημένο «The L World», έχει ξεγυμνωθεί ως Λουκρητία στον «Σπάρτακο», ενώ την έχουμε απολαύσει και ως διαγαλαξιακή κύλωνα στο "Battlestar Galactica",
Η εξαντλητική γυμναστική και τα ακροβατικά που έκανε η αλλοτινή Ζήνα φαίνεται πως την βοήθησαν πολύ στο να «κρατήσει» το κορμί της σε άψογη κατάσταση και έτσι σήμερα ποζάρει πιο σέξι από ποτέ!

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!