Βαρκάδα με την Αντζελίνα Τζολί

14.06.2011
Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) φωτογραφίζεται για την καμπάνια του οίκου Louis Vuitton με τίτλο "Core Values"... χαλαρή, φυσική, χωρίς πολύ make-up η Αντζελίνα βρίσκεται στο στοιχείο της... Η φωτογράφηση έγινε στην επαρχία Siem Reap στην Καμπότζη από τη διάσημη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς (Annie Leibovitz). Η Αντζελίνα ποζάρει ξυπόλητη σε μια βάρκα, φορώντας τα δικά της ρούχα και φυσικά είναι πανέμορφη. Δίπλα της η συλλεκτική τσάντα LV Alto, η οποία δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κυκλοφορία. Η 36χρονη ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην Καμπότζη, χώρα την οποία γνώρισε καλύτερα στα γυρίσματα της ταινίας «Lara Croft: Tomb Raider» το 2000. Λίγο αργότερα υιοθέτησε και το γιο της Μάντοξ (Maddox). Τέσσερα από τα παιδιά της ήταν παρόντα στη φωτογράφηση και λέγεται ότι η Λίμποβιτς έχει τραβήξει κάμποσες πόζες τους, αφού περνούσαν αμέριμνα μπροστά από το φακό της. Στην καμπάνια Core Values συμμετέχουν και άλλοι celebrities, όπως ο Σον Κόνερι (Sean Connery) και ο Μπόνο (Bono). *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) φωτογραφίζεται για την καμπάνια του οίκου Louis Vuitton με τίτλο "Core Values"... χαλαρή, φυσική, χωρίς πολύ make-up η Αντζελίνα βρίσκεται στο στοιχείο της... Η φωτογράφηση έγινε στην επαρχία Siem Reap στην Καμπότζη από τη διάσημη φωτογράφο Άνι Λίμποβιτς (Annie Leibovitz). Η Αντζελίνα ποζάρει ξυπόλητη σε μια βάρκα, φορώντας τα δικά της ρούχα και φυσικά είναι πανέμορφη. Δίπλα της η συλλεκτική τσάντα LV Alto, η οποία δεν είναι αυτή τη στιγμή στην κυκλοφορία.

Η 36χρονη ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στην Καμπότζη, χώρα την οποία γνώρισε καλύτερα στα γυρίσματα της ταινίας «Lara Croft: Tomb Raider» το 2000. Λίγο αργότερα υιοθέτησε και το γιο της Μάντοξ (Maddox). Τέσσερα από τα παιδιά της ήταν παρόντα στη φωτογράφηση και λέγεται ότι η Λίμποβιτς έχει τραβήξει κάμποσες πόζες τους, αφού πέρναγαν αμέριμνα μπροστά από το φακό της. Για την καμπάνια Core Values συμμετέχουν και άλλοι celebrities, όπως ο Σον Κόνερι (Sean Connery) και ο Μπόνο (Bono).