Το κέρατό μου!

07.06.2011
Παράξενο το βραβείο που κρατάει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ... ένα ζευγάρι κέρατα! Η βετεράνος σεξοβόμβα βραβεύτηκε στα Guys Choice Awards - τον προπομπό των MTV Movie Awards - με το βραβείο της Καυτής Παρουσίας της Δεκαετίας (Decade of Hotness Award). Η 42χρονη Τζένιφερ ευχαρίστησε τον προσωπικό της δάσκαλο γιόγκα, ο οποίος την κρατά σε άριστη φυσική κατάσταση. Κρατώντας αυτό το βραβείο, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι ευχαριστεί θερμά και την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)... Στα βραβεία Guys Choice Awards έκαναν καυτές εμφανίσεις και οι Μίνκα Κέλι (Minka Kelly), Μίλα Κούνις (Mila Kunis), Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton) και Εύα Μέντες (Eva Mendes)... Η Τζένιφερ εμφανίστηκε στο γεύμα των MTV Movie Awards με το νέο της αμόρε τον 39χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Justin Theroux. Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Wanderlust και μάλιστα λέγεται ότι η ηθοποιός τον έχει ήδη γνωρίσει στις κολλητές της, Chelsea Handler και Courteney Cox. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Παράξενο το βραβείο που κρατάει η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) ... ένα ζευγάρι κέρατα! Η βετεράνος σεξοβόμβα βραβεύτηκε στα Guys Choice Awards - τον προπομπό των MTV Movie Awards - με το βραβείο της Καυτής Παρουσίας της Δεκαετίας (Decade of Hotness Award). Η 42χρονη Τζένιφερ ευχαρίστησε τον προσωπικό της δάσκαλο γιόγκα, ο οποίος την κρατά σε άριστη φυσική κατάσταση. Κρατώντας αυτό το βραβείο, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι ευχαριστεί θερμά και την Ατζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)... Στα βραβεία Guys Choice Awards έκαναν καυτές εμφανίσεις και οι Μίνκα Κέλι (Minka Kelly), Μίλα Κούνις (Mila Kunis), Έριν Χέδερτον (Erin Heatherton) και Εύα Μέντες (Eva Mendes)...

Η Τζένιφερ εμφανίστηκε στο γεύμα των MTV Movie Awards με το νέο της αμόρε τον 39χρονο ηθοποιό και σεναριογράφο Justin Theroux. Οι δυό τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Wanderlust και μάλιστα η ηθοποιός τον έχει ήδη γνωρίσει στις κολλητές της, Chelsea Handler και Courteney Cox.


*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!