Όταν η Κριστίνα πέσει στην πισίνα...

07.06.2011
Όταν δεν ασχολείται με το twitter η εξωτική Κριστίνα Τέιγκεν (Christine Teigen) κάνει σκληρό και αδυσώπητο μόντελινγκ. Η Κρίσι εδώ φωτογραφίζεται για το Vegas Magazine και προμοτάρει τον τουρισμό στο Λας Βέγκας (λέμε τώρα!). Η 25χρονη Ταϊλανδό-νορβηγίδα από τη Γιούτα είναι το κορίτσι του τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ (John Legend) και έκανε το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated, τη Victoria’s Secret και το περιοδικό MAXIM. *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Όταν δεν ανεβάζει φωτογραφίες και σχόλια στο twitter η εξωτική Κριστίνα Τέιγκεν (Christine Teigen) κάνει σκληρό και αδυσώπητο μόντελινγκ. Η Κρίσι φωτογραφίζεται για το Vegas Magazine και μας προκαλεί μια γνώριμη αίσθηση «Fear and Loathing in Las Vegas». Στόχος της να προμοτάρει τον τουρισμό στο Λας Βέγκας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Η 25χρονη Ταϊλανδό-Νορβηγίδα από τη Γιούτα (!) είναι το κορίτσι του τραγουδιστή και συνθέτη Τζον Λέτζεντ (John Legend) και έκανε το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated, τη Victoria’s Secret και το περιοδικό MAXIM.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!