Πάσχα με τους πλούσιους και διάσημους

25.04.2008
Αυτό το δίλημμα ακόμη και στις διακοπές του Πάσχα δεν θα αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν: Μύκονος ή Κέρκυρα, Σπέτσες ή δρα, Ντουμπάι ή Μπαχάμες; Καυτά τα ερωτήματα, στα οποία καλούνται να απαντήσουν

Αυτό το δίλημμα ακόμη και στις διακοπές του Πάσχα δεν θα αλλάξει όσα χρόνια κι αν περάσουν: Μύκονος ή Κέρκυρα, Σπέτσες ή δρα, Ντουμπάι ή Μπαχάμες; Καυτά τα ερωτήματα, στα οποία καλούνται να απαντήσουν σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ετών οι Έλληνες celebrities λίγο πριν ανεβούν σε αεροπλάνα και κότερα για να καταλήξουν στον ιδανικό για εκείνους προορισμό το Πάσχα. Σοβαρό ανταγωνισμό στην παραδοσιακή και κατανυκτική ελληνική Λαμπρή με σκηνικό τα πάλλευκα ξωκλήσια με τις μαργαρίτες, τις παπαρούνες και τα ανθισμένα χαμομήλια στις πλαγιές ολόγυρα δεν θεωρώ ότι έχουμε. Παρ όλα αυτά, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να περάσουν αυτές τις μέρες κάτω από φοίνικες με μια pina collada στο χέρι, φορώντας παρεό και αντηλιακό. Άλλωστε, όπως επισημαίνει και η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, «gimme a break», έστω και αν ευχηθώ το «Χριστός Ανέστη» στην παραλία Μάουι. από την ΑΡΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Μαλδίβες: Το πιο εκκεντρικό παιδί της ελληνικής μόδας, ο δημιουργός των LAK. Λάκης Γαβαλάς, θα απατήσει ζωηρά την αγαπημένη του Μύκονο και θα πετάξει για Μαλδίβες. Εκεί, στη μέση του Ινδικού ωκεανού, κολυμπώντας δίπλα στους λευκούς καρχαρίες και μαυρίζοντας ακόμη περισσότερο, θα ξεκουραστεί από τις κοπιαστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις του και θα γεμίσει τις μπαταρίες του, γιατί τον περιμένουν πολλά καλοκαιρινά πάρτι και ξενύχτια με το που θα επιστρέψει στην Αθήνα και τη Μύκονο.

Αρχαία Ολυμπία: Η επιχειρηματική και δημοσιογραφική οικογένεια Μπέη, η Ελμίνα, ο Δημήτρης, η Φαίη και ο Νίκος με τη μικρή τους και ο Βαγγέλης, θα ζήσουν φέτος την πασχαλινή ατμόσφαιρα στο πανέμορφο σπίτι τους στην Αρχαία Ολυμπία με γνωστούς και φίλους να απολαμβάνουν τη φιλοξενία τους.

Μπαχάμες: Πολύ πρωτότυπα πρόκειται να περάσει τις άγιες μέρες της Λαμπρής το ζεύγος Ντάβλα. Ο αεικίνητος PR man Γιώργος Ντάβλας συντροφιά με καλούς του φίλους και την αγαπημένη του Έλενα στο πλευρό του θα ξεκουραστεί, γιατί αυτό έχει περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο, ξαπλωμένος όλη μέρα στην αμμουδιά, κολυμπώντας και απολαμβάνοντας τον ύπνο, που του έχει λείψει, σε μία από τις ωραιότερες σουίτες του πιο chic ξενοδοχειακού συγκροτήματος του νησιού. Τα βράδια δε και μετά από κάνα δυο ποτηράκια της αγαπημένης του σαμπάνιας Moet&Chandon έχει σκοπό να μείνει αξέχαστος στους ντόπιους και τους τουρίστες του νησιού ξεσηκώνοντάς τους, όπως πάντα, με το αμίμητο ακόμη και στα αγγλικά χιούμορ αλλά και με τα τραγούδια του.

Υδρα: Η Γιούλη και ο Ανδρέας Κανελλόπουλος της Τιτάν δεν έχουν αποφασίσει αν θα κατέβουν με το σκάφος τους στο τρίγωνο Πόρτο Χέλι-Σπέτσες-δρα ή αν θα πεταχτούν ως τη Βοστόνη, για να περάσουν τις διακοπές μαζί με το γιο τους Λεωνίδα, που σπουδάζει στο Harvard. Στην ηρωική όσο και γραφική δρα όμως θα περάσει τις διακοπές του ο magic Alex κατά τον διεθνή Τύπο, ο κοσμοπολίτης Έλληνας Αλέξης Μάρδας, όπου θα φιλοξενήσει πολλούς φίλους στο πανέμορφο αρχοντικό του.

Πάτμος: Το πιο κατανυκτικό Πάσχα στο νησί της Πάτμου θα περάσει το ζεύγος Ηλία και Μαρίας Μπαρμπαλιά, που, παρά τα τρεχάματα και τις προετοιμασίες δύο γάμων, της κόρης και του γιου τους, θα ξεκλέψουν λίγες μέρες για να ξεκουραστούν.

Ντουμπάϊ: Το Ντουμπάι επέλεξε και φέτος η αρχόντισσα των επιχειρήσεων Λάτση, η γλυκύτατη Μαριάννα Λάτση, να περάσει με την οικογένειά της και λίγους καλούς φίλους τις διακοπές του Πάσχα. Η μυστηριακή ατμόσφαιρα της Ανατολής, τα αρώματα και οι διαφορετικές εικόνες θα την ταξιδέψουν μακριά από τις αναμνήσεις. Κάθε άλλη επιλογή με ελληνικό χρώμα θα βάρυνε την ατμόσφαιρα και η Μαριάννα έχει ανάγκη από εικόνες χαράς και ξεγνοιασιάς τώρα περισσότερο από ποτέ. Στη συντροφιά της, εκτός από την ξαδέρφη της Νέλλη Δόξα, κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται και ο καλός της φίλος Ηλίας Ψινάκης, που με το μοναδικό χιούμορ του την κάνει να γελάει σαν μικρό παιδί. Στο Ντουμπάι θα περάσει το Πάσχα και η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Σαρακάκη, για μια αλλιώτικη εμπειρία και ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από χρώματα και αντιθέσεις.

Σπέτσες: Στο όμορφο τρίγωνο Πόρτο Χέλι-Σπέτσες-δρα θα κινηθούν με το υπέροχο σκάφος τους «Varmar» ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης και η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Βαρδινογιάννη με εκλεκτή παρέα.

Κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό θα κάνουν οι Ευάγγελος Κωνσταντακάτος και η αρχόντισσα της γούνας Ελένη Σαμαρά. Δυστυχώς φέτος μακριά από τα παιδιά τους, τα οποία όμως θα δει η κ. Σαμαρά το Μάιο στην αποφοίτησή τους.

Ο Πάνος και η Λάουρα Ζερίτη προτίμησαν τις Σπέτσες, αν και αρχικά είχαν αναζητήσει από το Φεβρουάριο ένα καλό ξενοδοχείο στη παλιά πόλη της Κέρκυρας, αλλά ήταν όλα γεμάτα!

Στο πανέμορφο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι θα βρεθούν για λίγο και ο έτερος των αδερφών Αγγελόπουλου Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του Γέλη.

Στο ωραιότατο αρχοντικό της θα παραθέσει αναστάσιμο δείπνο η αγαπημένη του νησιού Μικέλλα Προκοπίου με την οικογένειά της.

Στο νησί θα είναι ακόμη η Μπιάνκα Μαγιάκη, αλλά και ο ιδρυτής της Τεχνοδομικής και πρόεδρος της Αττικής Οδού Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του Αλίκη και στενούς φίλους και συγγενείς.

Λαγονήσι: Στην εξοχική τους έπαυλη στο Λαγονήσι θα περάσουν το Πάσχα ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και η δημιουργός μόδας Σήλια Κριθαριώτη με τις οικογένειές τους, ανάμεσά τους και η πανέμορφη Βίκυ Καγιά, επίσημη αγαπημένη του αδερφού της Σήλιας.

Βουλιαγμένη: Στην ολοκαίνουργια έπαυλή τους στο ωραιότερο σημείο της Βουλιαγμένης θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα για να ξεκουραστούν η ιέρεια του elegant chic Τιτίνα Πατέρα και ο σύζυγός της Νίκος μαζί με συγγενείς και φίλους.

Νέα Υόρκη: Στο κοσμοπολίτικο Big Apple θα ξεκουραστούν, θα κάνουν τα ψώνια τους, θα συναντήσουν φίλους, θα τηρήσουν τις παραδόσεις και θα κάνουν Ανάσταση στην ελληνική εκκλησία ο επιχειρηματίας Κυριάκος Φιλίππου και η σύζυγός του Δήμητρα. Μπορεί να προτιμούν τη νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα, αλλά θα τηρήσουν εν μέρει τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

Μύκονος: Στο αιγαιοπελαγίτικο τοπίο αρμενίζοντας με το πολυτελέστατο σκάφος της οικογένειας θα καταπλεύσει η Γιάννα Αγγελοπούλου με το σύζυγό της Θεόδωρο και τα παιδιά τους και για το φετινό Πάσχα. Ήδη οι προετοιμασίες στη βίλα τους με τη μοναδική θέα έχουν γίνει και όλα είναι έτοιμα για τη μεγαλειώδη υποδοχή. Ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του Ολυμπιακού Σωκράτης Κόκκαλης και η ωραιότατη σύζυγός του Ελένη δεν θα αποχωριστούν και φέτος την άνεση της έπαυλής τους στο νησί, απολαμβάνοντάς τη με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους. Φυσικά, θα μεταβούν με το ιδιωτικό τους ελικόπτερο, που θα προσγειωθεί στο δικό τους ελικοδρόμιο με θέα το απέραντο πέλαγος.

Η ευτυχισμένη οικογένεια του Δημήτρη και της Σάντυς Κοπελούζου με την έγκυο κόρη τους Ελμίνα και το γαμπρό τους Κωνσταντή Σπυρόπουλο θα καταλύσει για μία εβδομάδα περίπου στην πανέμορφη έπαυλή της.

Στο νησί θα βρίσκονται επίσης: η γλυκιά πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα» και πρόεδρος του Ευ Αγωνίζεσθαι Κατερίνα Παναγοπούλου με το σύζυγό της εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, ο επιχειρηματίας Θωμάς Λιακουνάκος με τη σύζυγό του Νατάσα, που πέρσι έκαναν Πάσχα στην Αμερική, αλλά και ο Νίκος Βαρβέρης αμέσως μόλις επιστρέψει από ένα επιχειρηματικό ταξίδι του στο Μιλάνο θα πετάξει για τη Μύκονο, όπου, ως γνωστόν, διαθέτει ένα από τα ωραιότερα και πιο minimal chic σπίτια του νησιού. Ο επιχειρηματίας της ασφάλισης Παύλος Ψωμιάδης με την οικογένειά του θα βρεθεί επίσης στο νησί των ανέμων για ένα καθαρά αιγαιοπελαγίτικο Πάσχα, που, εκτός από το φαγητό, θα περιλαμβάνει και πολλές στιγμές ξεκούρασης.

Ο πρώην διοικητής της Τράπεζας Πειραιώς Τάσος Τζαβέλλας με τη σύζυγό του Δέσποινα θα αποδείξουν και αυτοί για άλλη μια φορά την αφοσίωσή τους στο νησί των ανέμων.

Όπως θα κάνει και ο επιχειρηματίας που φροντίζει με την αντιπροσωπεία του τη γραμμή μας με το χαμηλό σε λιπαρά τυρί Milner Μίλτος Μαρουλίδης με τη σύζυγό του Ράνια.

Επίσης, η όμορφη πρόεδρος του αθλητικού σωματείου «Καλλιπάτειρα» Θεσσαλονίκης Μαρία Τακά θα περάσει οικογενειακές στιγμές στη Μύκονο, μόνο όμως αν ο καιρός εξακολουθήσει να είναι καλός, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα παραμείνει στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Η πάντοτε chic Ειρήνη Ματθαιοπούλου θα ψηφίσει και φέτος το αιγαιοπελαγίτικο νησί, στο οποίο, όπως δηλώνει η ίδια, περνάει πάντα εκπληκτικά. Τέλος, εκεί θα καταπλεύσουν και ο επί των χρηματιστηριακών Βασίλης Ζαριφόπουλος με τη σύντροφό του Χριστίνα.

Κέρκυρα: Η κοσμική Ρίτα Αττάλα με γεμάτες κομψότατα συνολάκια τις αποσκευές της θα ζήσει τα έθιμα της Λαμπρής των Κερκυραίων, με αποκορύφωμα το βράδυ της Ανάστασης έξω από το βενετσιάνικο φρούριο της Παλιάς Πόλης. Επίσης, η πρόεδρος των μελών του «Εcali Club» Χριστίνα Βλαχούλη με την οικογένειά της θα μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στην αρχόντισσα του Ιονίου και το σπίτι της οικογένειας στο Σούνιο.